line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Green Diamond - zona Cl Dumbravii, liziera padurii - Imobiliare Sibiu

Luana Ioanesi

Broker imobiliar - Sibiu

Descriere

Green Diamond Residence – Imobiliare Sibiu

Cel mai EXCLUSIVIST ansamblu de case individuale din Sibiu 

Într-o locație PREMIUM - Zona Calea Dumbravii, liziera paduriiUn ansamblu rezidential extrem de luxos care se adresează celor mai exigente pretentii si celor mai fine gusturi in materie de imobiliare in Sibiu! 


Locație:

Un ansamblu luxos trebuie sa fie pozitionat intr-o zona premium, pentru a oferi, zi de zi, acea experienta de viata speciala si unica pe care o cautam cand cumparam o astfel de locuinta. Prin urmare, a fost cu grija aleasa o locatie linistita, cu mult verde, in care te poti bucura de sunetele naturii, departe de zarva orasului, insa la 5 minute cu masina si 20 minute plimbare pana in zona centrala.

Ansamblul rezidential Green Diamond este pozitionat la liziera Padurii Dumbrava, pe o strada linistita, cu acces rapid si facil la zone comerciale, cu institutii publice si private si mijloace de transport.Cand alegeti dezvoltatorul imobiliar al casei de vis, este foarte important sa stiti istoricul acestuia. Astfel, debuteaza o relatie de incredere reciproca si veti stii ca ati ales corect.

Green Diamond Residence este dezvoltata de unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piata imobiliara din Sibiu, care are:

- peste 10 ani de experienta in dezvoltari imobiliare;

- 2 ansambluri de case cu peste 40 unitati locative fiecare;

- 7 proiecte rezidentiale de apartamente - finalizate si locuite ...

si proiectele continua cu succes!Detalii despre ansamblu:

Adresat persoanelor care se situeaza in varful Piramidei nevoilor a lui Maslow, acest ansamblu rezidential satisface cele mai exigente gusturi in materie de imobiliare! Cu siguranta, este un proiect UNIC pe piata imobiliara din Sibiu, care imbina rafinamentul si eleganta intr-un mod armonios.

Ansamblul cuprinde 7 locuinte individuale in regim insuruit sau cuplat, intr-o locatie superba, chiar la liziera Padurii Dumbrava.Tipologii de case:

Ansamblul este format din case individuale in regim insiruit sau cuplat, cu o arhitectura armonioasa pe 3 nivele: P+E+ER. 

Suprafatele utile ale caselor sunt cuprinse intre 130,6mp - 145,3mp. Fiecare unitate locativa cuprinde 5 camere: 2 bucatarii, 2 livinguri, 3 dormitoare, 4 bai.

Suprafatele curtilor private sunt cuprinse intre 45-240mp, teren liber.Modalitate de plată:

- Sistem principal de plata cu avans de minim 90% la antecontract: pretul este cel prezentat in descrieri.

- Sistem de plata in 3 transe pe perioada executiei lucrarii (30% la antecontract, 30% la momentul finalizarii constructiei la rosu si 40% la momentul semnarii contractului final): pretul creste cu 20.000 Euro fata de sistemul principal.

- Sistem de plata prin credit la finalizarea lucrarii: pretul creste cu 40.000 Euro fata de sistemul principal (avansul de minim 5-10% la antecontract si restul la contractul final).

Fiecare locuinta are inclus in pretul de vanzare un loc de parcare in parcarea cu acces securizat. Sunt disponibile suplimentar inca 7 locuri de parcare, fiecare la pretul de 5.000 euro + TVA.Termen de predare: Decembrie 2018.

 


whatsapp