Ansamblu rezidential Verdi - exclusiv de case - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Verdi -  exclusiv de case - se construieste in Talmaciu, la doar 15 km distanta de Sibiu (10 minute cu masina). Ansamblul rezidential este dezvoltat de compania New Concept Living.54 de unitati locative vor alcatui acest ansamblu, iar in acest moment sunt listate la vanzare 17 dintre ele - produse marca New Concept Living.

Casele individuale care alcatuiesc acest ansamblu rezidential au 119 mp utili, cu teren de 470 mp. Imprejmuirea caselor este facuta de dezvoltatorul imobiliar, inclusiv gardul din strada, respectiv poarta de acces. Locuintele vor avea acces auto din strada.Avantaje ansamblu rezidential Verdi - case individuale- la doar 15 km distanta de Sibiu, drum pe patru benzi- comunitate mare, nou formata - 54 de unitati locative vor alcatui acest ansamblul rezidential- dormitoare mari si luminoase si 3 bai- aproape de magazine, scoli, gradinite- incalzire in pardoseala pe ambele nivele- tamplarie PVC, 3 foi de sticla, 5 camere- contoare curent trifazic- acces facil la DN1, dar si la autostrada- cai de acces asfaltate, strada pavata de catre dezvoltatorCasele vanzare au terasa de 20 mp, iar deschiderea la stradă este de 18,7 ml.Modalitati de plata: *Pentru proprietatatile din acest ansamblu, exista posibilitatea de plata in rate la dezvoltator. Consultantul imobiliar o sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie.*Toate casele din ansamblul Verdi sunt in acest moment ridicate, inchise in tamplarile PVC si acoperite. In termen de 3 luni de la semnarea contractului vor fi predare la cheie la exterior si la gri la interior, iar in termen de 4 luni, orice casa din Verdi poate fi predata la cheie.Data de predare: In acest moment, sunt si case intabulate in ansamblu, dar si in curs de intabulare.Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de gri la interior si la exterior la cheie.La cererea clientului, oferim si finisaje la cheie - exista 3 nivele diferite de finisaj - Economy, Standard, Premium. Pretul finisajelor difera de la caz la caz si va fi stabilit doar in colaborare cu departamentul tehnic New Concept Living.Clientii au posibilitatea de a alege o casa de vanzare cu finisaje exterioare BASIC vezi detalii aici - sau cu finisaje exterioare PREMIUM - vezi detalii aici. LocatieAnsamblul rezidential Verdi se construieste intr-o zona usor accesibila din Talmaciu, la doar 15 km distanta de Sibiu. Cartierul va fi exclusiv de case si reprezinta startul unei comunitati frumoase si noi, intr-o zona linistita.

Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate cu dale de beton sau asfalt.

 


Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Mihai Banciu

Consultant imobiliar

Oferte in ansamblu

Casa de vanzare in Sibiu, 4 camere - Talmaciu - LA GRI
Casa de vanzare in Sibiu - Talmaciu - proprietate individuala - la GRI Locuinta de vanzare se preda la stadiul de finisat la gri in interior si la cheie in exterior, cu aproximatie in vara anului 2024.  Imobilul poate fi ach...
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 470 mp Camere 4 Bai 3

  • Case Sibiu