Ansamblul Rezidential Alpha Ville V - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Alpha Ville V- IMOBILIARE SIBIU -

  Ansamblul Alpha Ville V este format dintr-un imobil, cu un regim de inaltime P + 3E.Apartamentele beneficiaza de un loc de parcare inclus in pret, iar cele de la parter de incalzire in pardoseala.Mai mult, unele apartamentele de la parter beneficiaza si de gradina.

Mod de predare:  LA CHEIE

Imobiliare Sibiu - Locatie ansamblu rezidential NOUAnsamblul Alpha Ville V se afla in Selimbar, in zona Doamna Stanca, reper magazin Dedeman - o zona foarte apreciata in randul sibienilor, cu acces facil catre Bulevardul Mihai Viteazu. Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate: asfaltate si iluminate.Puncte de interes in zona: B-dul M.Viteazul, Piata Agroalimentara Rahovei, hypermarket LIDL, magazin DEDEMAN, Promenada Mall Selimbar.Mod de plata acceptat:Plata pentru acest apartament se poate face atat din surse proprii, cat si cu ajutorul unui credit ipotecar.


Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Silviu Marin

Manager Vanzari

Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - total decomandat  - Dna Stanca
Apartament de vanzare in Sibiu - total decomandat - zona Dna Stanca Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, total decomandat, situat in zona Doamna Stanca, reper magazin Dedeman. Scurta descriere apartament de vanzare in Sibiu: A...
Suprafata 50.22 mp Balcon 4.50 mp Camere 2 Bai 1

  • Apartamente Sibiu