Ansamblul Rezidential Bavaria - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piata de imobiliare Sibiu

Bavaria Residential Park click video este locul ideal pentru cei care isi doresc sa locuiasca in inima naturii, dar totusi foarte aproape de oras. Ansamblul este amplasat intr-un cadru deosebit, cu priveliste deosebita spre muntii Fagaras.

In acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale, cu o calitate ridicata a constructiei. Proiectele au fost gandite astfel incat sa ofere siguranta si confort locatarilor, compartimentarile caselor sunt moderne. 

Astfel, atentia acordata calitatii tranforma cumpararea unei locuinte aici intr-o investitie foarte buna.Constructia caselor este bugetata 100% de investitor, punandu-se accent pe calitatea lucrarilor. Preturile nu sunt cele mai mici de pe piata de imobiliare Sibiu, dar reflecta categoric calitatea lucrarilor.Prețurile caselor de vanzare cartierul Bavaria sunt cuprinse intre 138,000 euro și 168,000 euro, in functie de suprafata terenului aferent imobilului, dar si de alte finisaje si amenajari.

NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''la cheie''. click aiciExista trei variante de finisaje care se pot alege in functie de bugetul de care dispune clientul.


Sa locuiesti in case cu consum redus de energie, intr-un mediu linistit, cu o priveliste spectaculoasa reprezinta o noua forma de viata moderna. Caile de acces rutiere si pietonale sunt deja executate, asfaltate si pavate. Infrastructura completa de gaz, apa, canalizare si energie electrica este disponibila, pentru confortul celor care vor locui aici.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apa si curent electric, iar astfel asigura permanent o alimentare suficienta. Apa reziduala este condusa intr-o statie de epurare, executata in mod special pentru aceasta urbanizatie si garanteaza intregii zone rezidentiale siguranta permanenta si independenta deplina fata de sursele publice.

NOU – Sustinem oamenii capabili care vin si lucreaza in Sibiu!

Lucrezi la CONTINENTAL sau MARQUARD? Ia-ti o casa noua prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa , iar noi iti oferim o reducere de pret.

Toti angajatii CONTINENTAL si MARQUARD beneficiaza de o reducere de 2000 de euro pentru orice proprietate achizitionata prin credit in ansamblul rezidential Bavaria.


LOCATIE

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanta cu masina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orasul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independenta. Astfel, se poate ajunge in doar cateva minute la propria resedinta confortabila, intr-un mediu linistit si relaxant, departe de tumultul si de poluarea din oras.De ce Bavaria Residential Park?

- Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat

- Aleile din interiorul ansamblului rezidential sunt pavate cu dale de beton

- Accesul in ansamblul rezidential este securizat

- Intregul cartier este populat de multe spatii verzi, dar si de locuri de joaca special amenajate pentru cei mici.

- Spatiu considerabil intre locuinte, pentru a asigura intimitate si confortabil

- Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului

- Locatie premium. Nu numai ca nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orasului si la 7 minute de Sibiu.

- Locuintele sunt construite cu materiale de calitate si sunt bine izolate, astfel ca se reduc costurile pentru incalzire.

- Locuintele, desi sunt in imediata apropiere de Sibiu, intra in clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele si impozitele locale sunt mult mai mici decat in oras.
Proiectul rezidential este unic pe piata de imobiliare Sibiu, propunand un concept modern, realizat dupa standarde nemtesti.

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investitii german cu sediul central in München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cat si pe executia si vanzarea de blocuri de locuit si case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orasele mari ale Romaniei cu cea mai rapida dezvoltare, in care se stabilesc multi investitori occidentali din toate domeniile si construiesc obiecte industriale.

Conditionat de aceasta crestere este necesara si asigurarea unor infrastructuri corespunzatoare si de asemenea realizarea spatiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB in Germania, in anii urmatori se vor dezvolta si zone rezidentiale care sunt asezate in afara centrelor urbane si care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere si relaxare, cu o valoare ridicata de agrement.Parcul rezidential “Bavaria Residential Park” a fost dezvoltat in special cu acest scop si va deveni in urmatorii ani, pe masura ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuinte preferate din afara Sibiului.Pozitia acestui proiect a fost aleasa pentru a scapa in numai 10 minute de agitatia orasului si pentru a asigura odihna optima si confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forta de munca locala, iar materialele si calitatea constructiilor vor fi stabilite dupa criterii germane.
 

- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
 • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
 • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
 • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
 • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.

 • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
 • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
 • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier de case
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier de case New Concept Living ofera spre vanzare o casa individuala amplasata in cartierul Bavaria, la doar cateva minute distanta de Sibiu. Comision 0 la achizitionare pentru aceasta casa de...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 364 mp Camere 4 Bai 2
Rezidential EST(Bavaria) 138.000 EUR

 • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier de case
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier exclusiv de case New Concept Living ofera spre vanzare o casa individuala amplasata in cartierul Bavaria, la doar cateva minute distanta de Sibiu. Comision 0 la achizitionare pentru aceast...
comision 0
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 404 mp Camere 4 Bai 2
Rezidential EST(Bavaria) 142.000 EUR

 • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier de case
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 473 mp, amplasata in cartier exclusiv de case New Concept Living ofera spre vanzare o casa individuala amplasata in cartierul Bavaria, la doar cateva minute distanta de Sibiu. Comisi...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 473 mp Camere 4 Bai 2
Rezidential EST(Bavaria) 145.000 EUR

 • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier de case
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - cartier exclusiv de case New Concept Living ofera spre vanzare o casa individuala amplasata in cartierul Bavaria, la doar cateva minute distanta de Sibiu. Comision 0 la achizitionare pentru aceast...
comision 0
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 484 mp Camere 4 Bai 2
Rezidential EST(Bavaria) 146.000 EUR

 • Case Sibiu