Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU

Descriere

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piața de imobiliare Sibiu

Bavaria Residential Park click video este locul ideal pentru cei care își doresc să locuiască în inima naturii, dar totuși foarte aproape de oraș. Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu priveliște deosebită spre munții Făgăraș.

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale și de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcției. Proiectele au fost gândite astfel încât să ofere siguranță și confort locatarilor, compartimentările caselor sunt moderne. 

Astfel, atenția acordată calității tranformă cumpărarea unei locuințe aici într-o investiție foarte bună.NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''la cheie''. click aiciExista trei variante de finisaje care se pot alege in functie de bugetul de care dispune clientul.Pentru detalii preț duplex - click aici.Pentru detalii preț casă individuală - click aici.Aceste case finisate ''la cheie'' vor fi predate in aproximativ o luna de la alegerea materialelor.


Să locuiești în case cu consum redus de energie, într-un mediu liniștit, cu o priveliște spectaculoasă reprezintă o nouă formă de viață modernă. Căile de acces rutiere și pietonale sunt deja executate, asfaltate și pavate. Infrastructura completă de gaz, apă, canalizare și energie electrică este disponibilă, pentru confortul celor care vor locui aici.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric, iar astfel asigură permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.

NOU – Susținem oamenii capabili care vin și lucrează în Sibiu!

Lucrezi la CONTINENTAL sau MARQUARD?Ia-ți o casă nouă prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa , iar noi îți oferim o reducere de preț.

Toți angajații CONTINENTAL si MARQUARD beneficiază de o reducere de 2000 de euro pentru orice proprietate achiziționată prin credit în ansamblul rezidențial Bavaria


LOCATIE

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanță cu mașina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orașul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel, se poate ajunge în doar câteva minute la propria reședință confortabilă, într-un mediu liniștit și relaxant, departe de tumultul și de poluarea din orașDe ce Bavaria Residential Park?

-Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat

-Aleile din interiorul ansamblului rezidențial sunt pavate cu dale de beton

-Accesul în ansamblul rezidențial este securizat

-Întregul cartier este populat de multe spații verzi, dar și de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici.

-Spațiul considerabil între locuințe, pentru a asigura intimitate și confortabil

-Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului

-Locație premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orașului și la 7 minute de Sibiu.

-Locuințele sunt construite cu materiale de calitate și sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire.

-Locuințele , deși sunt în imediata apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele și impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraș.
Proiectul rezidențial este unic pe piața de imobiliare Sibiu, propunand un concept modern, realizat dupa standarde nemtesti.

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiții german cu sediul central în München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât și pe execuţia și vânzarea de blocuri de locuit și case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orașele mari ale României cu cea mai rapidă dezvoltare, în care se stabilesc mulți investitori occidentali din toate domeniile și construiesc obiecte industriale.

Condiţionat de această creștere este necesară și asigurarea unor infrastructuri corespunzătoare și de asemenea realizarea spaţiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidențiale care sunt aşezate în afara centrelor urbane și care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere și relaxare, cu o valoare ridicată de agrement.Parcul rezidențial “Bavaria Residential Park” a fost dezvoltat în special cu acest scop și va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuințe preferate din afara Sibiului.Poziţia acestui proiect a fost aleasă pentru a scăpa în numai 10 minute de agitația orașului și pentru a asigura odihnă optimă și confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele și calitatea construcțiilor vor fi stabilite după criterii germane.
 

- Dorim să vă ajutăm -

Preţurile afişate sunt în EURO, dar cetăţenii români sunt obligaţi de legea fiscală să efectueze plăţi către persoane juridice doar în LEI.
Contactaţi agentul imobiliar înainte de a converti banii.Iată ce trebuie să ştiţi înainte de a cumpăra ceva. Click aici!
Cele mai frecvente întrebări? Click aici!
Este înţelept să cumpăraţi prin noi. De ce?
Vrei un credit bancar?
Click aici, pentru a-ţi calcula rata lunară.
Calculator taxe notariale.
Click aici!

Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.
 
Stim ca viata nu este perfecta, dar o locuinta perfecta face diferenta! Noi gasim locuinta ideala pentru tine si familia ta .
Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VÂNZĂRI
New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Teren de constructie - Bavaria - cu utilitati si PUZ
 - Pret 80 Euro/mp + TVA Parcele cu utilitati incluse in pret in cel mai ravnit cartier de case din Sibiu-  Rezidential EST(Bavaria), cu suprafete intre 380 - 430 mp.  In pret sunt incluse urmatoarele: utilitati ...
comision 0
Suprafata 380 mp Puz fara PUZ Cai acces 1 cale de acces Tip Teren Intravilan

12.03.2019

  • Terenuri Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA- Bavaria Park
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA - zona rezidentiala de case Casele sunt INTABULATE si se pot cumpara cu credit bancar (cu noi, pretul nu creste daca veti cumpara prin credit) Pret standard:  Pret promotie: 78.000 euro...
comision 0
Intabulat
Suprafata 105 mp Suprafata Teren 220 mp Camere 4 Bai 2

31.08.2019

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu -4 camere -INTABULATA- finisata la cheie
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA - finisata la cheie Casele sunt INTABULATE si se pot cumpara cu credit bancar (cu noi, pretul nu creste daca veti cumpara prin credit) NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''...
comision 0
Intabulat
Suprafata 105 mp Suprafata Teren 220 mp Camere 4 Bai 2

01.03.2020

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - proprietate individuala -
Varianta A: Predare in vara 2020 (tronson 5) -  Casa individuala de vanzare in Sibiu, 420 mp teren, 119 mp utili locuinta, 100.000 euro pentru plata in avans 100% / 110.000 euro pentru plata prin credit, avans minim 10%. sau&nb...
comision 0
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 420 mp Camere 4 Bai 2
Rezidential EST(Bavaria) 100.000 EUR

01.07.2020

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - Individuala, cu teren de 630 mp - Bavaria
~Știm că viața nu este perfectă, dar viața într-o casă perfectă face diferența!~ Acest model de casa cu curte mare mai este disponibila in Tronson 5, predare in vara anului 2020. Se accepta credit...
comision 0
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 630 mp Camere 4 Bai 2

01.07.2020

  • Case Sibiu