Ansamblul Rezidential Bavaria - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piata de imobiliare Sibiu

Bavaria Residential Park click video este locul ideal pentru cei care isi doresc sa locuiasca in inima naturii, dar totusi foarte aproape de oras. Ansamblul este amplasat intr-un cadru deosebit, cu priveliste deosebita spre muntii Fagaras.
In acest cadru s-au construit pe aproape 100 de parcele case individuale si de tip duplex, cu o calitate ridicata a constructiei. Proiectele au fost gandite astfel incat sa ofere siguranta si confort locatarilor, compartimentarile caselor sunt moderne, iar aleile si strazile din ansamblu sunt pavate si iluminate.


Noul tronson de case din cartierul Bavaria reprezinta un concept arhitectural deosebit, cu finisaje in tonuri neutre si detalii moderne care fac diferenta.  Locuintele au terase frumoase, proiectate pentru a oferi intimitate si confort. Duplexurile au o teresa circulara pe tot nivelul doi al locuintei, cu priveliste frumoasa spre Muntii Fagaras. Prețurile caselor de vanzare din cartierul Bavaria difera in functie de suprafata terenului si finisajele locuintelor. 


 


NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''la cheie''. Exista trei variante de finisaje care se pot alege in functie de bugetul de care dispune clientul.


Sa locuiesti in case cu consum redus de energie, intr-un mediu linistit, cu o priveliste spectaculoasa reprezinta o noua forma de viata moderna. Caile de acces rutiere si pietonale sunt deja executate, asfaltate si pavate. Infrastructura completa de gaz, apa, canalizare si energie electrica este disponibila, pentru confortul celor care vor locui aici.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apa si curent electric, iar astfel asigura permanent o alimentare suficienta. Apa reziduala este condusa intr-o statie de epurare, executata in mod special pentru aceasta urbanizatie si garanteaza intregii zone rezidentiale siguranta permanenta si independenta deplina fata de sursele publice.


 


De ce Bavaria Residential Park?


- Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat


- Locuinte moderne


- Terase mari, priveliste frumoasa

- Aleile din interiorul ansamblului rezidential sunt pavate cu dale de beton

- Intregul cartier este populat de multe spatii verzi, dar si de locuri de joaca special amenajate pentru cei mici.

- Spatiu considerabil intre locuinte, pentru a asigura intimitate si confort

- Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului

- Locatie premium. Nu numai ca nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orasului si la 7 minute de Sibiu.

- Locuintele sunt construite cu materiale de calitate si sunt bine izolate, astfel ca se reduc costurile pentru incalzire.


- Locuintele, desi sunt in imediata apropiere de Sibiu, intra in clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele si impozitele locale sunt mult mai mici decat in oras.

LOCATIE

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanta cu masina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orasul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independenta. Astfel, se poate ajunge in doar cateva minute la propria resedinta confortabila, intr-un mediu linistit si relaxant, departe de tumultul si de poluarea din oras.Bavaria Residential Park este cartierul exclusiv de case care a fost dezvoltat cu scopul de a deveni un refugiu in care locatarii se bucura din plin de intimitate si confort.Pozitia acestui proiect a fost aleasa pentru a scapa in numai 10 minute de agitatia orasului si pentru a asigura odihna optima si confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forta de munca locala, iar materialele si calitatea constructiilor vor fi stabilite dupa criterii germane.
 

- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*Comisionul perceput de New Concept Living este de 2% + TVA din pretul de tranzactie(nu mai putin de 1000 euro). 
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator
* Pentru tranzactiile de inchiriere, comisionul perceput este egal cu pretul chiriei pe o luna: 50% achita proprietarul, iar 50% este achitat de chirias.
 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
 

Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar

Oferte in ansamblu

Casa de vanzare in Sibiu - duplex - incalzire in pardoseala
Casa de vanzare in Sibiu - tip duplex - 119 mp utili si teren de 259 mp, amplasata in Bavaria, cartierul exclusiv de case amplasat la doar cateva minute distanta de Sibiu. Comision 0 la achizitionare pentru aceasta casa de vanzare...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 259 mp Camere 4 Bai 3

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere separate, 3 bai - individuala
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 714 mp (TIP 2), amplasata in Bavaria, cartierul exclusiv de case, situat la cateva minute de Sibiu, cu o priveliste superba spre muntii Fagaras. Noul tronson de case din cartierul Bavaria ...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 714 mp Camere 4 Bai 3

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - incalzire in pardoseala
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 712 mp (TIP 2), amplasata in Bavaria, cartierul exclusiv de case situat la cateva minute de Sibiu, in inima naturii, cu o priveliste superba spre muntii Fagaras. Noul tronson de case din cartierul ...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 712 mp Camere 4 Bai 3
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere separate, 3 bai - individuala
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 714 mp (TIP 2), amplasata in Bavaria, cartierul exclusiv de case, situat la cateva minute de Sibiu, cu o priveliste superba spre muntii Fagaras. Noul tronson de case din cartierul Bavaria ...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 714 mp Camere 4 Bai 3

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - incalzire in pardoseala
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 778 mp (TIP 2), amplasata in Bavaria - cartierul exclusiv de case, situat la cateva minute de Sibiu, in inima naturii, cu o priveliste superba spre muntii Fagaras. Noul tronson de case din cartieru...
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 778 mp Camere 4 Bai 3

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 802 mp
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - teren de 802 mp (TIP 2), amplasata in Bavaria, cartierul exclusiv de case situat la cateva minute de Sibiu, in inima naturii. Noul tronson de case din cartierul Bavaria reprezinta un concept arhit...
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 802 mp Camere 4 Bai 3
Rezidential EST(Bavaria) 209.000

  • Case Sibiu
Casa individuala in Sibiu - finisata la cheie, incalzire in pardoseala
Casa de vanzare in Sibiu - individuala - complet finisata la cheie - teren de 778 mp (TIP 2).  Casa de vanzare este amplasata in Bavaria - cartierul exclusiv de case, situat la cateva minute de Sibiu, in inima naturii, cu o priveliste super...
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 778 mp Camere 4 Bai 3

  • Case Sibiu