Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU

Descriere

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piata de imobiliare Sibiu

Bavaria Residential Park click video este locul ideal pentru cei care isi doresc sa locuiasca in inima naturii, dar totusi foarte aproape de oras. Ansamblul este amplasat intr-un cadru deosebit, cu priveliste deosebita spre muntii Fagaras.

In acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale si de tip duplex, cu o calitate ridicata a constructiei. Proiectele au fost gandite astfel incat sa ofere siguranta si confort locatarilor, compartimentarile caselor sunt moderne. 

Astfel, atentia acordata calitatii tranforma cumpararea unei locuinte aici intr-o investitie foarte buna.NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''la cheie''. click aiciExista trei variante de finisaje care se pot alege in functie de bugetul de care dispune clientul.Pentru detalii pret duplex - click aici.Pentru detalii pret casa individuala - click aici.Aceste case finisate ''la cheie'' vor fi predate in aproximativ o luna de la alegerea materialelor.


Sa locuiesti in case cu consum redus de energie, intr-un mediu linistit, cu o priveliste spectaculoasa reprezinta o noua forma de viata moderna. Caile de acces rutiere si pietonale sunt deja executate, asfaltate si pavate. Infrastructura completa de gaz, apa, canalizare si energie electrica este disponibila, pentru confortul celor care vor locui aici.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apa si curent electric, iar astfel asigura permanent o alimentare suficienta. Apa reziduala este condusa intr-o statie de epurare, executata in mod special pentru aceasta urbanizatie si garanteaza intregii zone rezidentiale siguranta permanenta si independenta deplina fata de sursele publice.

NOU – Sustinem oamenii capabili care vin si lucreaza in Sibiu!

Lucrezi la CONTINENTAL sau MARQUARD? Ia-ti o casa noua prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa , iar noi iti oferim o reducere de pret.

Toti angajatii CONTINENTAL si MARQUARD beneficiaza de o reducere de 2000 de euro pentru orice proprietate achizitionata prin credit in ansamblul rezidential Bavaria.


LOCATIE

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanta cu masina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orasul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independenta. Astfel, se poate ajunge in doar cateva minute la propria resedinta confortabila, intr-un mediu linistit si relaxant, departe de tumultul si de poluarea din oras.De ce Bavaria Residential Park?

- Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat

- Aleile din interiorul ansamblului rezidential sunt pavate cu dale de beton

- Accesul in ansamblul rezidential este securizat

- Intregul cartier este populat de multe spatii verzi, dar si de locuri de joaca special amenajate pentru cei mici.

- Spatiu considerabil intre locuinte, pentru a asigura intimitate si confortabil

- Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului

- Locatie premium. Nu numai ca nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orasului si la 7 minute de Sibiu.

- Locuintele sunt construite cu materiale de calitate si sunt bine izolate, astfel ca se reduc costurile pentru incalzire.

- Locuintele, desi sunt in imediata apropiere de Sibiu, intra in clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele si impozitele locale sunt mult mai mici decat in oras.
Proiectul rezidential este unic pe piata de imobiliare Sibiu, propunand un concept modern, realizat dupa standarde nemtesti.

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investitii german cu sediul central in München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cat si pe executia si vanzarea de blocuri de locuit si case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orasele mari ale Romaniei cu cea mai rapida dezvoltare, in care se stabilesc multi investitori occidentali din toate domeniile si construiesc obiecte industriale.

Conditionat de aceasta crestere este necesara si asigurarea unor infrastructuri corespunzatoare si de asemenea realizarea spatiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB in Germania, in anii urmatori se vor dezvolta si zone rezidentiale care sunt asezate in afara centrelor urbane si care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere si relaxare, cu o valoare ridicata de agrement.Parcul rezidential “Bavaria Residential Park” a fost dezvoltat in special cu acest scop si va deveni in urmatorii ani, pe masura ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuinte preferate din afara Sibiului.Pozitia acestui proiect a fost aleasa pentru a scapa in numai 10 minute de agitatia orasului si pentru a asigura odihna optima si confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forta de munca locala, iar materialele si calitatea constructiilor vor fi stabilite dupa criterii germane.
 

- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 300,000 euro se percepe comision de 1% la cumparator

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
 • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
 • Este întelept sa cumparati prin noi.  De ce?  Vrei un credit bancar?
 • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!

 • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

 • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
 • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
 • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Teren de constructie - Bavaria - cu utilitati si PUZ
 - Pret 80 Euro/mp + TVA Parcele cu utilitati incluse in pret in cel mai ravnit cartier de case din Sibiu-  Rezidential EST(Bavaria), cu suprafete intre 380 - 430 mp.  In pret sunt incluse urmatoarele: utilitati ...
comision 0
Suprafata 380 mp Puz cu PUZ Cai acces 1 cale de acces Tip Teren Intravilan

12.03.2019

 • Terenuri Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA - Bavaria Park
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA - zona rezidentiala de case Casele sunt INTABULATE si se pot cumpara cu credit bancar (cu noi, pretul nu creste daca veti cumpara prin credit) Pret standard:  Pret promotie: 78.000 euro...
comision 0
Intabulat
Suprafata 105 mp Suprafata Teren 220 mp Camere 4 Bai 2

31.08.2019

 • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA - finisata la cheie
Casa de vanzare in Sibiu - 4 camere - INTABULATA - finisata la cheie Casele sunt INTABULATE si se pot cumpara cu credit bancar (cu noi, pretul nu creste daca veti cumpara prin credit) NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''...
comision 0
Intabulat
Suprafata 105 mp Suprafata Teren 220 mp Camere 4 Bai 2

01.03.2020

 • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - proprietate individuala -
Varianta A: Predare in vara 2020 (tronson 5) -  Casa individuala de vanzare in Sibiu, 420 mp teren, 119 mp utili locuinta, 115.000 euro, indiferent de modul de plata ales. sau  Varianta B: Predare in vara 2020 (tronson ...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 420 mp Camere 4 Bai 2
Rezidential EST(Bavaria) 115.000 EUR

01.07.2020

 • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu - Individuala, cu teren de 630 mp - Bavaria
Varianta A: Predare in vara 2020 (tronson 5) - Casa individuala de vanzare in Sibiu, 630 mp teren, 119 mp utili locuinta, 130.000 euro, indiferent de modul de plata ales. Varianta B: Predare in vara 2020 (tronson 5) -  Cas...
comision 0
Intabulat
Suprafata 119 mp Suprafata Teren 630 mp Camere 4 Bai 2

01.07.2020

 • Case Sibiu