line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU

Cristina Chiciudean

Asistent Manager

Descriere

Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case

Bavaria Residential Park este locul ideal pentru cei care își doresc să locuiască în inima naturii, dar totuși foarte aproape de oraș. Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu priveliște deosebită spre munții Făgăraș.

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale și de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcției. Proiectele au fost gândite astfel încât să ofere siguranță și confort locatarilor, compartimentările caselor sunt moderne. În plus, atenția acordată calității tranformă cumpărarea unei locuințe aici într-o investiție foarte bună.

Să locuiești în case cu consum redus de energie, într-un mediu liniștit, cu o priveliște spectaculoasă reprezintă o nouă formă de viață modernă. Căile de acces rutiere și pietonale sunt deja executate, asfaltate și pavate. Infrastructura completă de gaz, apă, canalizare și energie electrică este disponibilă, pentru confortul celor care vor locui aici.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric, iar astfel asigură permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.LOCATIE

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanță cu mașina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orașul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel, se poate ajunge în doar câteva minute la propria reședință confortabilă, într-un mediu liniștit și relaxant, departe de tumultul și de poluarea din orașDe ce Bavaria Residential Park?

Proiectul rezidențial este unic pe piața de imobiliare Sibiu.

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiții german cu sediul central în München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât și pe execuţia și vânzarea de blocuri de locuit și case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orașele mari ale României cu cea mai rapidă dezvoltare, în care se stabilesc mulți investitori occidentali din toate domeniile și construiesc obiecte industriale.

Condiţionat de această creștere este necesară și asigurarea unor infrastructuri corespunzătoare și de asemenea realizarea spaţiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidențiale care sunt aşezate în afara centrelor urbane și care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere și relaxare, cu o valoare ridicată de agrement. Parcul rezidențial “Bavaria Residential Park” a fost dezvoltat în special cu acest scop și va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuințe preferate din afara Sibiului.Poziţia acestui proiect a fost aleasă pentru a scăpa în numai 10 minute de agitația orașului și pentru a asigura odihnă optimă și confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele și calitatea construcțiilor vor fi stabilite după criterii germane.CLICK AICI, pentru a accesa site-ul oficial al dezvoltatorului RSB INMO Investement Munchen.

Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare


Oferte in ansamblu

Teren cu Autorizatie de Constructie si utilitati-duplex 104 mp utili
comision 0
Intabulat
430 mp 0
Casa de vanzare Sibiu - Proprietate deosebita -curte mare si panorama
comision 0
169 mp 5 2

Predare: 01.09.2017

872

Casa de vanzare Sibiu -INDIVIDUALA -650 mp teren in BAVARIA
comision 0
119 mp 4 2

Predare: 01.09.2017

2967

Casa de vanzare Sibiu - Proprietate de CALITATE - Cartier de CALITATE
comision 0
105 mp 4 2

Predare: 01.09.2017

23084