Ansamblul Rezidential Business Park - imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Business Park - imobiliare SibiuAnsamblul Rezidential Business Park - imobiliare Sibiu este un concept nou, care pune accentul pe business-ul din oras. Cladirea are un regim de inaltime total de D+P+2E si este o cladire de birouri cu acces direct din strada.LOCATIE: Un imobil este definit de 3 lucruri: locatie, locatie, locatie. Rezidential Business Park - imobiliare Sibiu se afla intr-o zona foarte buna a orasului Cisnadie, langa Sala Polivalenta, o zona cu acces facil catre toate punctele de interes din oras.
  • Imobil nou

  • Zona buna, usor accesibila

  • Multe puncte de interes in zona

  • Predare la gri sau la cheie in functie de dorintele cumparatorului

  • Cladire de birouri cu acces direct din stradaTermen de predare cladire de birouri in Cisnadie: Predarea locuintelor se va realiza in 01.09.2021 .Stadiu de predare : Apartamantele vor fi predat la stadiul de GRI sau la CHEIE. Modalitati de plata apartament de vanzare in Sibiu- Preturile listate sunt pentru avans 30% la antecontract, 30% cand constructia este la rosu si 40% cand constructia este finalizata.- Pentru avans 10% la antecontract si 90% la finalizarea constructiei pretul creste cu 5000 de Euro.(Ne cerem scuze pentru momentele in care aceste termene nu sunt respectate. Agentia NCL doar reda informatiile comunicate de catre dezvoltatori)


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*Comisionul perceput de New Concept Living este de 2% + TVA din pretul de tranzactie(nu mai putin de 1000 euro). 
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator
* Pentru tranzactiile de inchiriere, comisionul perceput este egal cu pretul chiriei pe o luna: 50% achita proprietarul, iar 50% este achitat de chirias.
 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
 

Logo

Irina Pavelescu

Consultant imobiliar