Ansamblul Rezidential Business Park - imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Business Park - imobiliare SibiuAnsamblul Rezidential Business Park - imobiliare Sibiu este un concept nou, care pune accentul pe business-ul din oras. Cladirea are un regim de inaltime total de D+P+2E si este o cladire de birouri cu acces direct din strada.LOCATIE: Un imobil este definit de 3 lucruri: locatie, locatie, locatie. Rezidential Business Park - imobiliare Sibiu se afla intr-o zona foarte buna a orasului Cisnadie, langa Sala Polivalenta, o zona cu acces facil catre toate punctele de interes din oras.
  • Imobil nou

  • Zona buna, usor accesibila

  • Multe puncte de interes in zona

  • Predare la gri sau la cheie in functie de dorintele cumparatorului

  • Cladire de birouri cu acces direct din stradaTermen de predare cladire de birouri in Cisnadie: Predarea locuintelor se va realiza in 01.09.2021 .Stadiu de predare : Apartamantele vor fi predat la stadiul de GRI sau la CHEIE. Modalitati de plata apartament de vanzare in Sibiu- Preturile listate sunt pentru avans 30% la antecontract, 30% cand constructia este la rosu si 40% cand constructia este finalizata.- Pentru avans 10% la antecontract si 90% la finalizarea constructiei pretul creste cu 5000 de Euro.(Ne cerem scuze pentru momentele in care aceste termene nu sunt respectate. Agentia NCL doar reda informatiile comunicate de catre dezvoltatori)


Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Irina Pavelescu

Consultant imobiliar