Ansamblul rezidential de case insiruite - Calea Cisnadiei - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul rezidential de case insiruite Calea Cisnadiei - zona Profi -  - Imobiliare Sibiu -Ansamblu rezidential NOU - administrativ apartine de Sibiu

New Concept Living va prezinta un nou ansamblu de case insiruite, situat intr-o zona linistita - Cartierul Arhitectilor, ce apartine administrativ de Sibiu. Acest ansamblu este destinat celor care isi doresc sa locuiasca aproape de oras, dar totusi intr-o zona linistita, aproape de padure. Ansamblul este format din 6 tronsoane de case, 24 unitati locative. Curtea libera pentru fiecare casa este 25 mp.Primele 3 tronsoane de case sunt formate din 12 unitati locative si se vor preda in vara anului 2023, la stadiul de gri avansat in interior si la cheie in exterior.Casele au suprafata utila 76.24 mp. Regimul de inaltime este P+1E+Pod:

Parterul este compus dintr-un hol de acces, un living cu bucatarie de 29 mp si un grup sanitar;

Etajul este compus din hol cu scara interioara, 2 dormitoare (unul cu iesire in balcon) si o baie prevazuta cu geam de aerisire.

Pod, folosit ca spatiu de depozitare.Mod predare: Imobilul se va preda la stadiul de gri avansat la interior, incalzire in pardoseala pe ambele niveluri, geamuri temopan cu 3 foi de sticla. Se poate preda si finisata la cheie, contra cost. La exterior, predarea se face la cheie.Data de predare: Casa de vanzare se va preda, cu aproximatie, in vara anului 2023.Locatie casa de vanzare in Sibiu: Calea Cisnadiei - o zona linistita de case ce apartine administrativ de Sibiu, aproape de iesirea din oras - zona magazinului Profi.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.
SIBIU:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
ALBA IULIA:
  • New Concept Living - Bulevardul Ferdinand I, nr. 52B

Logo

Luana Ioanesi

Consultant imobiliar

Oferte in ansamblu

Casa de vanzare in Sibiu -Calea Cisnadiei, langa Profi, case insiruite
Casa de vanzare in Sibiu - Calea Cisnadiei, zona Profi - Ansamblu rezidential NOU de case insiruite Va propunem o casa de vanzare in Sibiu, cu 3 camere, situata intr-un ansamblu nou de case insiruite in Calea Cisnadiei. - admin...
comision 0
Suprafata 76.24 mp Suprafata Teren 120 mp Camere 3 Bai 2

31.07.2023

  • Case Sibiu
Casa de vanzare in Sibiu -Calea Cisnadiei, langa Profi, case insiruite
Casa de vanzare in Sibiu - Calea Cisnadiei, zona Profi - Ansamblu rezidential NOU de case insiruite Va propunem o casa de vanzare in Sibiu, cu 3 camere, situata intr-un ansamblu nou de case insiruite din Calea Cisnadiei. - admi...
comision 0
Suprafata 76.24 mp Suprafata Teren 80 mp Camere 3 Bai 2