Ansamblul Rezidential de Case Liziera Padurii - Cisnadie - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential de Case Liziera Padurii - Cisnadie - Imobiliare SibiuAnsamblul rezidential de case Liziera Padurii is construit in Cisnadie - the intrarea dinspre DN1 - pe o parcela mare, amplasata chiar langa padure.Ansamblul dispune de 10 unitsati locative, de tip duplex, care se predau cu aproximatie in luna decembrie anului 2022, la stadiul de gri. Principalul atu al acestui ansamblu this fapt ca zone this foarte frumoasa, aproape de padure, dar in acelasi timp usor accesibila atat dinspre DN1, cat si din Cisnadie. Now depart from the This zone, in orasul Cisnadie gasim centre commerciale, farmacii, scoli si gradinite.

Advanced casa de vanzare in Sibiu - Cisnadie:- incalzire in pardoseala cu pompa de caldura- zona deosebita, de case- Acceseaza usor pe DN1, de la centura orasului Sibiu pana la autostrada- case cu teren mareLocation:  Ansamblul rezidential de case este amplasat intr-o zona deosebita de case. Caile de acces pana la proprietate sunt complete pavate. Locatarii in front of avea acces securizat, cu bariera in ansamblu. Zona este cea mai populară zonă din apropierea cazului.Stadiul de predare:  Imobilul va fi in fata stadionului de Gri, cu aproximatie in luna decembrie 2023.Modalitati de argint:  1. Avans 70% din antecontract - 30% din contractul final: 120.000 euro. 2. Plata integrala: pret 110.000 euro. 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator

Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
  • New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 

Logo

Irina Pavelescu

Consultant imobiliar