Ansamblul Rezidential Green City II - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Green City este un proiect imobiliar amplasat in Sibiu, zona Turnisor.Ansamblul rezidential se desfasoara pe 11.000 mp și este alcatuit din 2 blocuri de apartamente, cu o compartimentare diversificata. Bloc 1Apartamentele cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 52 si 57 mp utili, logie pentru fiecare apartament, 3 apartamente penthouse cu terase intre 27 si 82 mp. Predare in octombrie 2021.Bloc 2103 garsoniere si apartamente, 14 apartamente penthouse cu suprafete cuprinse intre 52 si 110 mp utili, logie/balcon pentru fiecare apartament. Constructia acestui bloc incepe in anul 2021.- In acest moment am listat la vanzare apartamentele din primul bloc - Avantaje proiect rezidential- zona foarte buna, aproape de Industrial Vest, cu acces facil in punctele de interes din oras- tipologii diversificate de apartamente de vanzare- blocuri cu lift- Loc de joaca prevazut in incinta complexului amenajat de către dezvoltator- 1.895 mp utili de spații comerciale la parter- Pista de biciclete- 2.200 mp spații verzi- 168 locuri de parcare supraterane și 87 locuri de parcare subteraneMod de plata acceptat:Plata pentru aceste apartamente de vanzare in Sibiu se poate face din surse proprii sau cu ajutorul unui credit ipotecar ( Avans minim de 40% ). Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*Comisionul perceput de New Concept Living este de 2% + TVA din pretul de tranzactie(nu mai putin de 1000 euro). 
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator
* Pentru tranzactiile de inchiriere, comisionul perceput este egal cu pretul chiriei pe o luna: 50% achita proprietarul, iar 50% este achitat de chirias.
 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
 

Logo

Daniela Militaru

Consultant imobiliar

Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - Etaj 1 cu Balcon - Zona Piata Cluj
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Piata Cluj, reper restaurant Stefani. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de vanzare in Sibiu. Apartamentul este situat la etajul 1 (din 4 etaje), in scara ...
comision 0
Suprafata 84.93 mp Balcon 6.68 mp Camere 3 Bai 2
Apartament de vanzare in Sibiu - et. intermediar - balcon - Piata Cluj
Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere si balcon - etaj intermediar - Piata Cluj Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere de tip open space, situat in zona Piata Cluj, reper restaurant Stefani. Comision 0 la achiziti...
comision 0
Intabulat
Suprafata 97 mp Balcon 5.41 mp Camere 3 Bai 2