Ansamblul Rezidential Urban III - imobiliare Sibiu - Selimbar

Descriere

Ansamblul Rezidential Urban 3 este listat la vanzare pe piata de imobiliare Sibiu in urma succesului avut de ansamblurile Urban 1 si 2. Ansamblul rezidential se intinde pe o suprafata de 7364 de mp utili si este alcatuit din 7 vile de apartamente cu regim de inaltime P+2E.Vilele 1, 2, 3, 4 au cate o scara, fiecare cu 12 apartamente, iar vila 5 are 3 scari, fiecare cu 15 apartamente. In total, sunt disponibile 93 de apartamente cu 2 si 3 camere. In ansamblu vor fi numeroase spatii verzi, precum si loc de joaca pentru copii.Toate apartamentele se vor preda la stadiul de gri in interior, iar la exterior vilele de apartamente se predau la cheie.Primele doua imobile (vilele 4 si 5) se vor preda in decembrie 2022.Avantaje:- zona usor accesibila in Selimbar, la 5 minute distanta de Promenada Mall- numeroase spatii verzi- toate apartamentele au balcon- toate apartamentele au loc de parcare inclus in pretModalitate de plata: Dezvoltatorul imobiliar accepta atat plata din surse proprii, cat si cu ajutorul unui credit bancar (20%). Pretul apartamentelor se modifica in functie de modalitatea de plata aleasa, intrucat se accepta atat avans de minim de 20%, cat si plata cash.Locatie: Ansamblul rezidential Urban III este situat intr-o zona usor accesibila din Selimbar. Caile de acces sunt 100% asfaltate si iluminate.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*Comisionul perceput de New Concept Living este de 2% + TVA din pretul de tranzactie(nu mai putin de 1000 euro). 
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator
* Pentru tranzactiile de inchiriere, comisionul perceput este egal cu pretul chiriei pe o luna: 50% achita proprietarul, iar 50% este achitat de chirias.
 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
 

Logo

Irina Pavelescu

Consultant imobiliar

Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - Selimbar - decomandat, ansamblu nou
Apartament de vanzare in Sibiu - Selimbar - 3 camere, 2 bai Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in zona Selimbar, la 5 minute distanta de Promenada Mall. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de vanzare in Si...
comision 0
Suprafata 65.8 mp Balcon 5.7 mp Camere 3 Bai 2

15.12.2022

  • Apartamente Sibiu