Ansamblul Rezidential Vest - Turnisor - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Vest  - Turnisor- IMOBILIARE SIBIU -  Va propunem spre vanzare un ansamblu rezidential nou, dezvoltat in zona Rezidential- Vest, in cartierul Turnisor - un cartier foarte cautat in randul sibienilor, cu acces facil catre Aeroportul International Sibiu si catre Zona Industriala de Vest.Ansamblul Rezidential Vest este alcatuit din 2 blocuri cochete - regim de inaltime P+3E+ER, respectiv P+2E+ER. Primul bloc este format din 11 apartamente si un spatiu comercial, iar blocul al doilea din 22 apartamenteUnitatiile locative vor avea doua sau trei camere, iar cele de la etajul retras beneficiaza de terase spatioase, fiind tip penthouse. Apartamentele de la parter beneficiaza de gradina proprie. AVANTAJE ANSAMBLUL REZIDENTIAL VEST - TURNISORIMOBILELE SUNT INTABULATEImobil prevazut cu lift si interfonIncalzire in pardoseala si termostatFiecare apartament beneficiaza de cel putin un balcon Apartamente tip PENTHOUSE la etajul retras - 2 teraseAcces direct catre Soseaua Alba IuliaStrazi asfaltate si iluminateNumeroase puncte de interes in zona Apartamentele se vor preda la stadiul de ALB in interior si la CHEIEStadiul de ALB cuprinde:- Centrala termica in condensatie si INCALZIRE IN PARDOSEALA + termostat- Pereti cu un strat de lavabil- Usa metalica la intrare- Instalatie electrica si sanitara pusa pe pozitii, prize si intrerupatoare- Sapa- Geamuri termopan cu 7 camere, 3 foi de sticla- Culoare gri antracit interior si exterior- Pervaze interior si exterior- Balcoane finisate LA CHEIE.Ansamblul se afla in zona Turnisor, reper Soseaua Alba Iulia, cu acces facil catre Aeroportul International Sibiu si catre Zona Industrial Vest.

Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate: asfaltate si iluminate public.Puncte de interes in zona: supermarketuri, farmacii, centre medicale, mijloace de transport in comun, transport taxi, hypermarketuri ( Lidl, Penny, Kaufland, Metro, Profi), restaurante + fast food, benzinarie, scoli si gradinite, banci, oficiu postal.


Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Silviu Marin

Manager Vanzari

Oferte in ansamblu

Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu - imobil nou - 144 mp utili
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu - imobil nou - 144 mp utili - Turnisor Agentia Imobiliara New Concept Living ofera spre inchiriere un spatiu comercial nou - constructie 2020, amplasat in zona Turnisor, reper Sos. Alba Iulia. Scurta descr...
Suprafata 143.80 mp Camere 1 Bai 1

  • Spatii Comerciale Sibiu
Spatiu comercial de vanzare in Sibiu - Tunisor - imobil nou - 144 mpu
Spatiu comercial de vanzare in Sibiu - Tunisor - imobil nou - 144 mp utili Agentia Imobiliara New Concept Living ofera spre vanzare un spatiu comercial - constructie 2020, amplasat in zona Turnisor, reper Sos. Alba Iulia. Scurta descriere spati...
Suprafata 143.80 mp Camere 1 Bai 1

  • Spatii Comerciale Sibiu