Constructia ultimului tronson de case din Bavaria Park a inceput

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
01.07.2022
Constructia ultimului tronson de case din Bavaria Park a inceput


Cartierul Bavaria Residential Park a devenit un cartier in adevaratul sens al cuvantului. Demarat in urma cu aproape 6 ani, campul parcelat din Dealul Daii s-a transformat intr-o zona rezidentiala apreciata, locuita de peste 100 de familii.

Pretul locuintelor individuale si in regim cuplat, construite in proportie de 80% de compania New Concept Living, au astazi pret mai mare, iar locatarii au facut o investitie buna. In acest moment am demarat constructia ultimelor 8 case din cartier: in urmatorul an inca 8 familii vor putea sa se mute in cartierul de case de langa Sibiu. 2 case au fost deja vandute.

Ce fel de case de vanzare in Sibiu poti alege?
Ultimele case de vanzare din Bavaria au proiect diferit, imbunatatit. Am proiectat case individuale moderne, tinand cont atat de feedbackul clientilor, cat si pe cererea pietei. Cumparatorii pot alege in continuare atat case individuale, cat si unul din cele doua duplexuri listate la vanzare. Proprietatile de vanzare sunt identice. Singura diferenta consta in suprafata terenului, fapt care determina si preturile diferite.

Case individuale – 119 mp utili
Casele individuale au 119 mp utili, iar suprafetele terenurilor sunt cuprinse intre 488 mp si 802 mp. Locuintele au 4 camere, bucatarie separata, 3 bai si dressing. Ambele niveluri au incalzire in pardoseala. Stilul arhitectural al caselor este deosebit si au fost proiectate terase mari, ideale pentru relaxare.Case de vanzare in regim cuplat
Singurul duplex disponibil la vanzare in Bavaria Park se remarca prin stilul arhitectural modern, acoperis plat fatade decorate cu lemn. Terasele circulare superbe ocupa ultimul nivel al proprietatilor. O locuinta in regim cuplat are 119 mp utili, 4 camere, 3 bai si bucatarie separata. Dormitoarele sunt mari si luminoase. Terenul aferent acestor proprietati este de 270 mp, respectiv 259 mp.Avantajele ansamblului Bavaria Residential Park
Bavaria Park este un ansamblu exclusiv de case. Acesta are loc de joaca pentru copii si toate aleile si strazile din ansamblu sunt asfaltate sau pavate. Bavaria Park este complet iluminat. Caile de acces pana in Bavaria sunt complet asfaltate, iar drumul pana acasa este o placere. Locatarii ansamblului au priveliste frumoasa spre Muntii Fagaras.

Vezi AICI disponibilitatatea pentru aceste case de vanzare in Sibiu.
Daca aceste oferte nu sunt potrivite pentru nevoile tale, vezi AICI oferta noastra completa.

Un material de Magdalena Gliga