Oameni din Alba Iulia

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
09.02.2022
Oameni din Alba Iulia


Compania New Concept Living a inceput activitatea in luna august a anului 2015, cand cu multa bucurie si entuziasm am decis sa fim schimbarea de pe piata de imobiliare din orasul Sibiu. Am demarat proiectul New Concept Living prin oferirea de servicii de intermediere tranzactii imobiliare clientilor din Sibiu si zonele limitrofe. Ulterior, in mod natural si firesc, compania a crescut si astfel au luat nastere noi departamente si nou puncte de lucru. Datorita zonei, a facilitatilor existente si a dezvolatrii imobiliare din ultimii ani, am deschis un punct de lucru chiar in orasul Alba Iulia.

In prezent, ne bucuram sa oferim o gama completa de servicii clientilor nostri: agentie imobiliara, management de proiect imobiliar, dezvoltari imobiliare si administrare de imobile. Notorietatea de care se bucura astazi brandul New Concept Living se datoreaza in primul rand unei echipe dedicate, cu o dorinta continua de invatare, care colaboreaza frumos zi de zi pentru a creste portofoliul de clienti fericiti, atat din judetul Sibiu, cat si din judetul Alba. :)

Consideram cu tarie ca inainte de interesul financiar, companiile care isi doresc sa performeze trebuie sa inteleaga ca au obligatia sa contribuie la bunastarea societatii in care activeaza. Pentru că ne place orasul Alba Iulia si vrem sa aducem in atentia cetatenilor subiecte frumoase, am inclus in blogul nostru si o rubrica numita People of Alba Iulia. Prin intermediul acestei rubrici, ne dorim sa aducem in fata dumneavoastra acei oameni care aduc un impact pozitiv in societatea noastra. Acei oameni care aduc culoare orasului si despre care poate nu stiti toate detaliile. Am ales oameni care activeaza in mai multe domenii, iar rubrica va fi cat se poate de diversificata.

Articolele din cadrul rubricii vor fi publicate sub forma de interviuri, sunt usor de parcurs si au cateva imagini atasate. Le vom distribui si în social media si ne vom asigura ca ajung la cat mai multi cititori.

Ne dorim sa facem o specificatie clara vis a vis de acest proiect. Articolele pe care le vom publica odata cu demararea acestui proiect nu sunt advertoriale, compania New Concept Living nu a fost platita pentru a le realiza si a le publica, ele sunt doar bucuria noastra de a pune in lumina oameni frumosi din Alba Iulia si de a impacta pozitiv societatea.

Pentru ca ne pasa, pentru ca suntem implicati si pentru ca povestioarele frumoase din Alba Iulia merita scoase la iveala. Rubrica noastra este deschisa, ea se va mari constant si speram sa va bucurati citind si afland povestea din spatele businessului si omului. Iar daca este o persoana sau o companie despre care ti-ar placea sa citesti un articol, nu ezita sa ne scrii.

Iar dumneavoastra, celor care apareti la aceasta rubrica, va multumim. Multumim ca ne-ati oferit putin din timpul dumneavoastra si ne-ati raspuns sincer intrebarilor adresate. :)

Va dorim mult succes in afacerile pe care le conduceti si cat mai multi clienti fericiti.