Se construieste ultimul tronson de case din Ansamblul Rezidential Bavaria

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
19.10.2021
Se construieste ultimul tronson de case din Ansamblul Rezidential Bavaria


Casele din Ansamblul Rezidential Bavaria s-au transformat dintr-un proiect, intr-un ,,acasa”. Clienti romani si straini au ales sa cumpere o locuinta in cartierul Bavaria si sa se bucure astfel de aer curat, de natura si de o priveliste extraordinara asupra muntilor. Din 2016 pana in prezent, s-au construit pe aproape 100 de parcele case individuale si de tip duplex. Evolutia in timp a ansamblului, feedback-ul din partea clientilor care au achizitionat o locuinta aici, cererea mare si totodata perioada pandemica cu care ne confruntam, sunt cateva dintre motivele pentru care au inceput demersurile unui nou tronson de case.

In articolul de blog imobiliar de astazi iti prezentam imbunatatirile care vin la pachet cu aceste case de vanzare in Sibiu.

1. Finisaje moderne. Noul tronson de case se deosebeste printr-un concept arhitectural deosebit, cu finisaje si detalii moderne care fac diferenta. Fatadele caselor vor fi amenajate cu insertii din lemn de larice siberian. De asemenea, datorita materialelor de calitate alese, imobilele vor fi bine izolate, astfel ca se reduc costurile pentru incalzire.

2. Teren mare. Fiindca zona verde si zona de relaxare sunt foarte importante pentru potentialii cumparatori, iar intimitatea si confortul sunt indispensabile, locuintele se construiesc pe parcele mai mari de teren. Cea mai mare parcela de casa individuala are 802 mp. Astfel, fiecare proprietar isi va putea pune in aplicare ideile de amenajari exterioare.


3. Duplexuri moderne. Duplexurile care se construiesc in Bavaria, au o teresa circulabila pe tot nivelul doi al locuintei, cu priveliste frumoasa spre Muntii Fagaras. Terasa este ideala pentru evenimentele in familie sau cu prietenii, fiind proiectate astfel incat sa ofere 100% intimitate.

4. Carport. Locatarii vor beneficia si de acces auto in curte, unde este amenajat un carport.


5. Compartimentare practica. Fiecare casa de vanzare este formata dintr-o camera de zi cu loc de luat masa, o bucatarie spatioasa, 3 dormitoare, 3 bai cu geam si un dresing. Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie. Atat la parter, cat si la etaj exista incalzire in pardoseala.

6. Diversitate. Clientii au posibilitatea de a alege dintre doua tipuri de case individuale, care difera in functie de dispunere.


Ceea ce era candva un camp, astazi a devenit un adevarat ansamblu de case, iar videoclipurile constante facute cu drona, atesta acest lucru. Pe site-ul agentiei noastre, vei gasi poze actuale din Cartierul Bavaria, dar si o serie de randari exterioare si interioare ale fiecarei proprietati, foarte detaliate.

Pentru ca ne-am adaptat situatiei pandemice in care ne aflam si pentru ca vrem sa fim cat mai aproape de clienti, ne gasesti si pe contul nostru de youtube. Acolo poti vedea videoclipuri cu ofertele din portofoliul nostru si evolutia ansamblului Bavaria.

Pentru a vizualiza mai multe imagini si a afla mai multe detalii despre casele din Bavaria click aici.