Unde ne distram cand iesim din casa? Sunset Fest - petreceri sibiene la apus de soare

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
27.07.2021
Unde ne distram cand iesim din casa? Sunset Fest - petreceri sibiene la apus de soare

Daca de obicei ne ocupam sa gasim o casa ideala pentru tine, astazi venim cu o propunere faina pentru acele momente in care vrei să iesi din casa, in care ai nevoie de socializare si de buna dispozitie.

O data cu ridicarea restrictiilor determinate de Covid au aparut numeroase variante de petrecere a timpului liber. Despre o astfel de varianta este si articolul de astazi: petrecerile Sunset Fest. Sibienii sunt invitati sa se bucure de zilele de vara in aer liber, intr-o locatie frumoasa, cu panorama superba spre Sibiu. Este primul an de Sunset Fest, iar ideea i-a venit unei sibience, după ce a petrecut o dupa amiaza frumoasa la locatia care gazduieste petrecerile. Si bine a facut, caci locatia promite multe 

Ce este Sunset Fest?

Sunset Fest este un sir de petreceri organizate intr-o locatie superba, la doar cateva minute distanta de Sibiu. In fiecare weekend din august si septembrie, intre orele 18:00 si 02:00 sibienii sunt asteptati cu muzica frumoasa, voie buna si chef de socializare. Caci probabil asta ne-a lipsit cel mai mult.
Organizatorii au in plan sa invite artisti si DJ cunoscuti din Romania pentru primele editii ale acestor seri de petrecere la apus. Invitatul serii de 30 iulie este Irina Rimes, iar accesul va fi permis dupa ora 19:00.


Care este locatia?

Locatia este probabil unul dintre punctele forte ale acestor petreceri: Zorabia Outdoor Lounge. Zorabia este un complex de echitatie si agrement din Dealul Daii, numai bun sa gazduiasca astfel de petreceri numeroase. Suprafata este mare, fapt care permite sibienilor sa petreaca in siguranta. Zona este superba, iar apusurile de soare au un farmec aparte vazute de aici. Accesul este facil din DJ106 Sibiu (directia Agnita), un drum de maxim 15 minute de condus din centrul Sibiului.

Care sunt conditiile de participare?

Toti cei care vor sa ia parte la petrecerile organizate langa Sibiu dupa ce apune soarele trebuie sa respecte regulamentul intern de conduita si igiena. La Sunset Fest este permis doar accesul persoanelor vaccinate si a persoanelor care prezinta un test rapid de Covid (testele se pot face si la intrare, contra cost).