Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa de vanzare in Noua Roman - 419 mp utili - constructie noua

ID Oferta: 19161
Pret Vanzare:
 348.000  
ID Oferta:
19161

Suprafata utila:

419mp

Teren:

3300mp

Caracteristici

ID Oferta: 19161
Pret Vanzare: € 348,000 
Numar Camere:10
Zona:Periferie
Suprafata utila:419 mp
Ferestre:Term. PVC
Incalzire:Centrala pe gaz, Panouri Solare
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2022
Suprafata Teren:3300 mp
Actualizat la: 14 Decembrie 2023
Numar de afisari: 931

Descriere casa vila

Casa de vanzare in Noua Roman - 419 mp utili - constructie noua - teren 3300 mp 
Agentia Imobiliara New Concept Living ofera o casa de vanzare in Sibiu, (casa individuala), in sat Nou Roman, care se află la aproximativ 10 min. de drumul național DN1 și la aproximativ 55 km de Sibiu (45 minute cu mașina) în zona Transfăgărășanului.
Descriere casa de vanzare in Sibiu:

Casă bifamiliară pe două niveluri,  are cu 10 camere,  este construită în anul 2020-2022 si totalizeaza o suprafata utila de 419 mp. Suprafața utilă la parter este de 194 m iar la mansardă de 225 m, în total 419 mp. Este vorba de două unități rezidențiale cu două intrări separate. Fiecare unitate are o centrală termică proprie pe gaz și contoare separate pentru gaz, apă și electricitate. Casa deține și de două conducte de apă: conductă locală cu apă de la munte de la lacul Bâlea și o conductă cu apă din propria fântână. Casa este racordata la reteaua de gaz, electricitate inclusiv curent trifazic, la sistemul local de canalizare și la internet prin fibra optica.

Regimul de inaltime al casei este: Subsol+Etaj+Mansarda


La parter regasim un hol cu acces la subsol si camera tehnică, garderobă, un birou si toaletă de serviciu (cu geam), trei dormitoare si o baie (cu geam), zona open space de bucătarie, camara si living foarte spațios (apox. 120 m) dotat cu un semineu de 18 KW. Din living se se face accesul pe terasă (21m²) și în grădină cu priveliștea înspre crestele Munților Făgăraș. Toate trei dormitoarele au acces la balcoane (două balcoane cu 22 m și 28 m) și sunt dotate suplimentar pe lângă calorifere cu racorduri pentru sobe pe lemne. Sub terasă mai poate fi amenajat un atelier, un loc de saună, spațiu de depozitare sau un loc pentru o centrală paralelă pe combustibil solid pentru o independență energetică mai mare. În toate camerele este laminat de trafic intens cu aspect de lemn natural. Ușile interioare sunt din lemn masiv (stejar și pin) iar ușile exterioare și geamurile sunt din termopan triplu (Roto), cu aspect de lemn stejar și dotate cu plase de țânțari.


Etajul dispune de 4 dormitoare, o baie spațioasă și luminoasă cu geam, un balcon (16 m²) și, de asemenea, o zonă de living open space foarte spațioasă cu geamuri mari cu deschidere înspre Munții Făgăraș si o bucătărie mobilată și utilata. Tavanele sunt căptușite toate cu lemn de brad, ce creează o atmosferă rustică și caldă. Din mansardă se poate urca în pod, care oferă un spațiu enorm de depozitare. Acoperișul este acoperit cu țigle de beton. Pe partea sudică este instalat un sistem fotovoltaic offgrid de 4KW cu 10 colectoare și 4 acumulatoare cu gel de câte 12 V/ 200Ah care mai poate fi extins la nevoie (deocamdată doar primul nivel este legat). Fațada este izolată cu vată bazaltică de 10 cm și dată cu lavabilă de exterior în culoarea capuccino.
  

Mai mult, terenul aferent este de 3.300 m , este însorit pe tot parcursul zilei și plantat cu pomi fructiferi, viță de vie, tot felul de arbuști comestibili și decorativi și multe plante medicinale. În fundul gradinii se mai află un acces la proprietate dintr-un drum de țară. Pe teren este și un loc de joacă amenajat pentru copii.

Avantaje si beneficii complementare ale acestei case de vanzare in Sibiu:

  • - Zona linistita cu acces facil catre orasul Sibiu si orasul Victoria
  • - Suprafata utila mare
  • - Teren cu multa verdeata si pomi fructiferi
  • - Pretabil pentru 2 familii
  • - Constructie noua
  • - Finisaje de calitate
  • - Mobilata si utilata
  • - Panouri solare
  • - Compartimentare practica.


Aceasta casa de vanzare in Sibiu este intabulata si poate fi achizitionata imediat, atat cu resurse financiare proprii, cat si cu ajutorul unui credit bancar. Pretul imobilului ramane la fel indiferent de modul de plata ales de clientul cumparator.


Stadiul de predare: Casa de vanzare se va preda mobilata si utilata, exact ca in poze.

Loc de parcare: Posibilitate de parcare in curte.

Locatie casa de vanzare in Sibiu:
Casa este situata in Nou Roman,  care se află la aproximativ 10 min. de drumul național DN1 și la aproximativ 55 km de Sibiu (45 minute cu mașina) în zona Transfăgărășanului.
Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate cu dale de beton si asfalt.

ID intern: 19161
(Ne cerem scuze pentru momentele ȋn care aceste termene nu sunt respectate. Agenția NCL doar redă informațiile comunicate de către proprietar)

Vezi AICI productia video inspirata de frumusetea si spiritul Sibiului, realizata de New Concept Living.

*** Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
 
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Departament Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Departament Administrativ 
 
 
Logo

Silviu Marin

Manager Vanzari

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):
0743872418