Casa de vanzare in Sibiu - individuala - PREMIUM - 650 mp teren

ID Oferta: 16431
Pret Vanzare:
 364.900  
ID Oferta:
16431

Suprafata utila:

155mp

Teren:

650mp

Caracteristici

ID Oferta: 16431
Pret Vanzare: € 364,900 
Data Predarii: 31.03.2023
Numar Camere:4
Zona:Cartierul Tineretului
Suprafata utila:155 mp
Strazi:Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
Ferestre:Term. PVC
Incalzire:Centrala pe gaz, Incalzire pardoseala, Panouri Solare, Pompe Caldura
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2022
Suprafata Teren:650 mp
Destinatie:Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
Data Predarii:31.03.2023
Actualizat la: 24 Noiembrie 2023
Numar de afisari: 2362

Descriere casa vila

Casa de vanzare in Sibiu - proiect PREMIUM - casa SMART
Va propunem o casa de vanzare in Sibiu, individuala, situata in Cartierul Tineretului - 650 mp teren cu ponton peste rau


 

Scurta descriere casa de vanzare in Sibiu:

Casa de vanzare in Sibiu are suprafata utila 155 mp si suprafata teren 650 mp. Separat de acest spațiu, mai este o terasa cu suprafața de 21 mp si un balcon de 5 mp la dormitorul matrimonial.

Compartimentarea este deosebita, gandita in detaliu pentru un confort sporit, cu incaperi spatioase si luminoase: bucatarie foarte mare, cu zona de dining (22,5 mp), prevazuta cu camara si camera tehnica; spatii de depozitare; dormitoare spatioase (15 mp si 17,6 mp), dormitor matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu.

Amprenta casei este de 100 mp, astfel ca va veti bucura de o curte libera de 550 mp. Terenul aferent casei este de 455 mp si 200 mp de teren sunt cu drept de folosinta exclusiva - malul raului, unde se amenajeaza un ponton si o superba zona de relaxare.

Regimul de inaltime al casei este: P+E+Mansarda, cu 77 mp utili pe fiecare nivel. Mansarda se preda finisata la alb, open-space, avand posibilitatea sa o compartimentati dupa propriile dorinte.

Parter: veranda acoperita, hol cu zona de depozitare, bucatarie spatioasa cu acces spre camera tehnica si camara, living si baie + terasa de 21 mp;
Etaj: hol, dormitor matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu, 2 dormitoare secundare si baie;
Mansarda: open-space finisat la alb; casa scarii continua pana in mansarda, utilitatile vor fi trase si este pregatita pentru a fi folosita ca spatiu locuibil.

Luand in calcul si mansarda ca spatiu de locuit cu 2 camere si o baie, suprafata utila este de 230 mp, cu 6 camere si 4 bai.

 


SMART HOME - Casa de vanzare in Sibiu este un proiect exclusivist, fiind gandita ca o casa SMART, ce presupune mai multe dotari si echipamente, ce vor duce la costuri de intretinere extrem de reduse. Aceasta va fi echipata cu sistem de ventilare si filtrare a aerului, sistem pentru aspirare prin pereti, infrastructura pentru montarea panourilor fotovoltaice, sistem de incalzire a apei si incalzire in pardoseala.
Data de predare: Casa de vanzare in Sibiu se va preda, cu aproximatie, in primavara anului 2023.

Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de alb pe interior si finisat la cheie pe exterior. Curtea este prevazuta cu pavaj - caile de acces si 2 locuri de parcare, zona verde cu plante ornamentale si o superba oaza de relaxare cu ponton in zona raului.

Se poate opta, contra cost, pentru predarea interiorului amenajat la cheie - proiect ce se va realiza de catre viitorul proprietar in colaborare cu designerul companiei.Loc de parcare: Curtea dispune de acces auto si vor fi pavate 2 locuri de parcare.

Locatie casa de vanzare in Sibiu: Cartierul Tineretului - o zona exclusiv de case dezvotata in ultimii ani in Sibiu. Primaria a investit in dezvoltarea cartierului si in infrastructura, fiind o zona frumoasa de locuit, linistita si cu acces facil spre centru si zonele de interes. 
Caile de acces pana la proprietate sunt iluminate public si asfaltate in proportie de 90%. Strada se va asfalta pana in martie 2023 conform aprobarii Consiliului Local din aprilie 2022.

ID intern: 16431
(Ne cerem scuze pentru momentele ȋn care aceste termene nu sunt respectate. Agenția NCL doar redă informațiile comunicate de către dezvoltatori)

- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*Comisionul perceput de New Concept Living este de 2% + TVA din pretul de tranzactie(nu mai putin de 1000 euro). 
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator
* Pentru tranzactiile de inchiriere, comisionul perceput este egal cu pretul chiriei pe o luna: 50% achita proprietarul, iar 50% este achitat de chirias.
 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
 

Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0744210822