Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa de vanzare in Sibiu - individuala - PREMIUM - 650 mp teren

ID Oferta: 16431
Pret Vanzare:
 364.900  
ID Oferta:
16431

Suprafata utila:

155mp

Teren:

650mp

Caracteristici

ID Oferta: 16431
Pret Vanzare: € 364,900 
Data Predarii: 31.03.2023
Numar Camere:4
Zona:Cartierul Tineretului
Suprafata utila:155 mp
Strazi:Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
Ferestre:Term. PVC
Incalzire:Centrala pe gaz, Incalzire pardoseala, Panouri Solare, Pompe Caldura
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2022
Suprafata Teren:650 mp
Destinatie:Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
Data Predarii:31.03.2023
Actualizat la: 24 Noiembrie 2023
Numar de afisari: 3148

Descriere casa vila

Casa de vanzare in Sibiu - proiect PREMIUM - casa SMART
Va propunem o casa de vanzare in Sibiu, individuala, situata in Cartierul Tineretului - 650 mp teren cu ponton peste rau


 

Scurta descriere casa de vanzare in Sibiu:

Casa de vanzare in Sibiu are suprafata utila 155 mp si suprafata teren 650 mp. Separat de acest spațiu, mai este o terasa cu suprafața de 21 mp si un balcon de 5 mp la dormitorul matrimonial.

Compartimentarea este deosebita, gandita in detaliu pentru un confort sporit, cu incaperi spatioase si luminoase: bucatarie foarte mare, cu zona de dining (22,5 mp), prevazuta cu camara si camera tehnica; spatii de depozitare; dormitoare spatioase (15 mp si 17,6 mp), dormitor matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu.

Amprenta casei este de 100 mp, astfel ca va veti bucura de o curte libera de 550 mp. Terenul aferent casei este de 455 mp si 200 mp de teren sunt cu drept de folosinta exclusiva - malul raului, unde se amenajeaza un ponton si o superba zona de relaxare.

Regimul de inaltime al casei este: P+E+Mansarda, cu 77 mp utili pe fiecare nivel. Mansarda se preda finisata la alb, open-space, avand posibilitatea sa o compartimentati dupa propriile dorinte.

Parter: veranda acoperita, hol cu zona de depozitare, bucatarie spatioasa cu acces spre camera tehnica si camara, living si baie + terasa de 21 mp;
Etaj: hol, dormitor matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu, 2 dormitoare secundare si baie;
Mansarda: open-space finisat la alb; casa scarii continua pana in mansarda, utilitatile vor fi trase si este pregatita pentru a fi folosita ca spatiu locuibil.

Luand in calcul si mansarda ca spatiu de locuit cu 2 camere si o baie, suprafata utila este de 230 mp, cu 6 camere si 4 bai.

 


SMART HOME - Casa de vanzare in Sibiu este un proiect exclusivist, fiind gandita ca o casa SMART, ce presupune mai multe dotari si echipamente, ce vor duce la costuri de intretinere extrem de reduse. Aceasta va fi echipata cu sistem de ventilare si filtrare a aerului, sistem pentru aspirare prin pereti, infrastructura pentru montarea panourilor fotovoltaice, sistem de incalzire a apei si incalzire in pardoseala.




Data de predare: Casa de vanzare in Sibiu se va preda, cu aproximatie, in primavara anului 2023.

Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de alb pe interior si finisat la cheie pe exterior. Curtea este prevazuta cu pavaj - caile de acces si 2 locuri de parcare, zona verde cu plante ornamentale si o superba oaza de relaxare cu ponton in zona raului.

Se poate opta, contra cost, pentru predarea interiorului amenajat la cheie - proiect ce se va realiza de catre viitorul proprietar in colaborare cu designerul companiei.



Loc de parcare: Curtea dispune de acces auto si vor fi pavate 2 locuri de parcare.

Locatie casa de vanzare in Sibiu: Cartierul Tineretului - o zona exclusiv de case dezvotata in ultimii ani in Sibiu. Primaria a investit in dezvoltarea cartierului si in infrastructura, fiind o zona frumoasa de locuit, linistita si cu acces facil spre centru si zonele de interes. 
Caile de acces pana la proprietate sunt iluminate public si asfaltate in proportie de 90%. Strada se va asfalta pana in martie 2023 conform aprobarii Consiliului Local din aprilie 2022.

ID intern: 16431
(Ne cerem scuze pentru momentele ȋn care aceste termene nu sunt respectate. Agenția NCL doar redă informațiile comunicate de către dezvoltatori)

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0744210822