Oferta a fost vanduta/inchiriata

Vila spectaculoasa de vanzare in Sibiu - Teren 4000 mp

ID Oferta: 10830
Pret Vanzare:
 1.500.000  
ID Oferta:
10830

Suprafata utila:

1000mp

Teren:

4000mp

Caracteristici

ID Oferta: 10830
Pret Vanzare: € 1,500,000 
Numar Camere:6
Zona:
Suprafata utila:1000 mp
Strazi:Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
Ferestre:Term. aluminiu
Incalzire:Centrala pe gaz, Incalzire pardoseala
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:2
An Constructie:2017
Suprafata Teren:4000 mp
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 8 Martie 2023
Numar de afisari: 8507

Descriere casa vila

Vila spectaculoasa de vanzare in Sibiu - Curte libera 3000 mp
Va propunem o vila de vanzare in Sibiu, construita in stil mediteranean - pe coloane, cu arcade, o proprietate deosebita, situata in zona Tractorului.

Scurta descriere vila de vanzare in Sibiu:
Vila de vanzare in Sibiu are 6 camere, o suprafata utila de 1000 mp, formata din doua cladiri, suprafata terenului fiind de 4000 mp. Vila beneficiaza de 3 balcoane individuale, cu acces din 3 dormitoare. Dispune, de asemenea, de o terasa de aporximativ 20 mp, cu zona de barbeque, doua garaje cu deschidere automata, o pivnita spatioasa si pod.

Cladirea principala este de departe cea mai spectaculoasa, avand ca regim de inaltime P+1E+P aceasta dispune de un living de aproximativ 80 mp, cu un semineu acoperit in piatra naturala, o bucatarie prevazuta cu camara, o incapere destinata biroului, un grup sanitar si o camera tehnica.

Scarile care duc la etaj sunt si ele deosebite: din marmura, avand balustrada din fier forjat si lemn masiv lucrat manual, ele ofera o eleganta impresionanta intregului spatiu, iar sus se desfasoara o imagine splendida cu livingul, geamurile si usile fiind din sticla sablata.

La etaj, in partea stanga este un dormitor cu acces pe balcon, un grup sanitar spatios, prevazut cu zona pentru jacuzzi si o incapere intreaga destinata dressingului. In partea dreapta sunt doua dormitoare, ambele beneficiaza de dressing, grup sanitar si acces pe balconul individual. Fiecare dormitor are design unic, toate elementele si finisajele fiind de calitate superioara. Ferestrele sunt mari, fiecare camera se scalda il lumina naturala si confera o imagine de ansamblu de poveste.

Cladirea secundara beneficiaza de o sala de evenimente, prevazuta cu semineu, o bucatarie separata, doua grupuri sanitare, doua garaje si pivnita. De asemenea, din sala de evenimente se face accesul pe terasa, prevazuta cu zona de barbeque, in partea din spate a curtii.

Stadiu de predare: Vila de vanzare este disponibila oricand, si se va preda la stadiul de finisat la cheie, mobilata si utilata, dupa cum se poate observa si in fotografii.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara, izolatie cu vata bazaltica, geamuri tripane, tencuiala interioara Golban. La parter incalzirea se face prin pardoseala, iar la etaj sunt calorifere, fiecare camera fiind prevazuta cu termostat pentru reglarea temperaturii. De asemenea, semineul din living poate fi fololist pentru a incalzi intreaga vila.

Camera tehnica este prevazuta cu un boiler pentru a regla temperatura in tevi. Placa peste etaj este dubla, cu polistiren la mijloc pentru a impiedica orice pierdere de caldura.

Gardul din caramida are 2.5 m si imprejmuieste intreaga curte, are pinteni din 5 in 5 m si rosturi de dilatatie fiind, de asemenea, iluminat. Poarta este cu inchidere automata.

Inca de la prima vedere se poate observa calitatea finisajelor atat la exterior, cat si in interior. Materialele utilizate la constructie si elementele din interior sunt de cea mai buna calitate.

Avantaje vila de vanzare in Sibiu:

Zona linisita, cartier de case

In apropierea oricarui punct de interes din oras

Multa lumina naturala

Finisaje si mobilier de lux

Geamuri tripane (3 foi de sticla)

Incalzire in pardoseala

Semineu, cu posibilitatea incalzirii intregii vile

Termostate in fiecare camera

Podele din piatra naturala si lemn masiv

Garaj, pivnita si pod

Terasa cu zona de barbeque

Izolatii termice interior-exterior

Cai de acces asfaltate si iluminate
Locatie vila de vanzare in Sibiu: Acesta proprietate este pozitionata intr-o zona linistita a orasului, ferita de aglomeratia urbana, in zona Tractorului, reper Lacul Binder.
Caile de acces pana la aceasta proprietate sunt 100% amenajate si iluminate.
 

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Silvia Lupsor

Consultant Imobiliar

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0771143743