Teren cu Autorizatie de constructie bloc+ retele extinse+drum amenajat

ID Oferta: 14374
Pret Vanzare:
 956.000  
 15.016
 17.281.273
ID Oferta:
14374

Suprafata teren:

6104mp

Caracteristici

ID Oferta: 14374
Pret Vanzare: € 956,000 
Zona:
Suprafata:6104 mp
Fronturi:1
Localizare:Intravilan
Deschidere:154 ml
Tip teren:Construibil
Strazi:Asfaltate
Pretabil:Rezidential
Actualizat la: 15 Martie 2023
Numar de afisari: 3740

Descriere teren

Teren cu Autorizatie de constructie vila de apartamente + retele extinse + drum amenajat cu dale de beton

New Concept Living prezinta o oportunitate buna de investitie in cel mai mare proiect rezidential din Sibiu: terenuri cu autorizatie de constructie de vanzare + drum amenajat cu dale + retele de utilitati extinse. 

Suprafata foarte intinsa a cartierului DaVinci Homes (200.000 mp), face ca acesta sa fie unul dintre cele mai mari proiecte unitar studiate în Transilvania, fiind in acelasi timp cel mai mare proiect rezidential din Sibiu. In cartier veti intalni doar 6 tipuri de vila (P+2E): vila Dante (6 ap.), vila Donatello (9 ap.), vila Leonardo (9 ap.), vila Mona Lisa (9 ap.), vila Raffaello (9 ap.), vila Michelangelo (12 ap.). DaVinci Homes reprezinta o alternativa ideala de a locui in zona de Vest, dar si o oportunitate de investitie.

Pretul acestui teren de vanzare cuprinde 6 autorizatii de constructie pentru 6 vile de apartamente (2 Vile Raffaello, 2 vile Michelangello, 2 vile Monalisa). Terenul si cele 6 autorizatii nu se pot vinde separat. Acestea vor fi tranzactionate doar impreuna, fiind pe acelasi CF.

In total, sunt 6104 mp de teren, iar frontul stradal este de 154 ml. Detaliile proiectului rezidential autorizat sunt urmatoarele:

- Suprafata construita - 1727 mp

- Suprafata desfasurata - 4593 mp

- Suprafata utila - 3703 mp

In pretul acestui teren de vanzare sunt incluse urmatoarele proiecte autorizate:

  • 2 vile Michelangelo – 4 apartamente pe nivel, total 12 apartamente. Suprafata desfasurata 811.44 mp si suprafata utila 600.15 mp 
  • 2 vile Raffaelo – 3 apartamente pe nivel, total 9 apartamente. Suprafata desfasurata 944.91 mp si suprafata utila 652.62 mp 
  • 2 vile Monalisa - 3 apartamente pe nivel, total 9 apartamente. Suprafata desfasurata 753.9 mp si suprafata utila 598.98 mp

In pretul de vanzare intra urmatoarele:

1. Teren

2. Autorizatie de constructie vila de apartamente (vezi imagini)

3. Proiect tehnic arhitectura, proiect tehnic rezistenta, proiect tehnic instalatii

4. Drumurile interioare amenajate cu dale de beton de catre vanzator (dupa finalizarea constructiilor pe fiecare sector de cartier)

5. Retele de utilitati extinse pana la limita de proprietate

Terenul de vanzare cu autorizatii pentru vile de apartamente face parte din ansamblul rezidential DaVinci Homes, care se construieste in acest moment in zona de Vest a Sibiului, la intrare in localitatea Cristian. Numerosi investitori au demarat deja proiectul: in acest moment, 18 vile de apartamente sunt in constructie.

De ce este ansamblul rezidential DaVinci diferit?

-  Accesibilitate si lipsa ambuteiajelor rutiere. DaVinci Homes are 4 intrari - iesiri. Intrare facila spre Sibiu prin 3 rute diferite: (1) centura Sud, (2) centura Nord, (3) DN Sibiu - Cristian. 

-  Arhitectura unitara: doar 6 tipuri de vile compun intregul cartier

-  Intimitate in incinta unei vile (spre deosebire de viata la bloc cu zeci de familii). Majoritatea vilelor adapostesc 9 apartamente (3 pe nivel).

-  Amenajarea a 4 locuri de joaca pentru copii si a unui teren de fotbal, administrate ulterior de asociatia de locatari

-  Dispunerea tuturor balcoanelor pe SUD, cu vedere spre munti

Locatie - Cristian - Locatarii ansamblului DaVinci Homes se vor bucura de liniste, de aer curat, dar si de  priveliste frumoasa spre munti. Vegetatia bogata face ca vilele sa fie efectiv inconjurate de spatii verzi. Distanta de 4 minute pana la zona Industriala Vest, 4 minute pana la Metro si 15 minute pana in centrul istoric al Sibiului. Fiind in localitatea Cristian, in zona sunt numeroase magazine, centre comerciale. In a doua parte a dezvoltarii cartierului se vor construi si spatii comerciale: supermarketuri, farmacii, sala de sport, etc.

Pretul nu include TVA pentru persoane fizice. Se adauga TVA la pretul listat. 

ID Intern: 14374

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Tibor Konrad

Director General

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0770104411