#bunelemanierepestetot - Timpul in trafic

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
14.10.2021
#bunelemanierepestetot - Timpul in trafic


Bunele maniere nu se invechesc niciodata, indiferent de cat de mult le folosesti. Locurile si momentele in care le putem utiliza sunt nenumarate, dar daca le folosim sau nu, depinde doar de noi. Pentru ca in trafic ne petrecem destul de mult timp, astazi prezentam bunele maniere la volan.

• Fii calm si politicos la volan. Atunci cand pornesti la drum, incearca sa scapi de starile negative acumulate la locul de munca sau acasa. Daca esti o fire mai impulsiva, gaseste o metoda prin care sa-ti controlezi emotiile si trateaza totul cu rabdare. Asculta muzica preferata si canta, acesta poate fi cel mai bun inceput.

• Respecta regulile de circulatie. De ce ar trebui sa faci acest lucru? Pentru ca majoritatea situatiilor tensionate din trafic pornesc tocmai din acest motiv. Daca unul dintre participanti la trafic incalca o regula din graba, sau neatentie, ceilalti se vor infuria si vor dori sa faca acelasi lucru.

• Atentie la drum. Atunci cand esti la volan, nu trebuie sa existe nimic care sa iti distraga atentia. Nu folosi telefonul mobil in trafic si nu te angaja in alte activitati. Astfel, chiar si pentru o secunda de neatentie, risti sa produci un incident.

• Nu te muta de pe o banda pe cealalta fara motiv. De asemenea, nu face aceste schimbari intr-un mod agresiv.

• Un cuvant sau un gest conteaza. Asadar, multumeste intotdeauna celor care te ajuta in trafic sau pur si simplu transmite-le un salut cu mana. Aceste lucruri fac diferenta.

• Fiecare actiune are scopul ei. Nu folosi claxonul si flash-urile pentru a atrage atentia celorlalti participanti la trafic.

• Limbajul face diferenta. Nu folosi cuvinte urate si nu face gesturi obscene, oricat de tensionata ar fi situatia.