#bunemanierepestetot - Vizionarea unui imobil

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
06.10.2021
#bunemanierepestetot - Vizionarea unui imobil


Bunele maniere nu trebuie niciodata uitate acasa. De cele mai multe ori acestea fac diferenta si iti pot influenta intreaga zi. Activitatea unui agent imobiliar presupune interactiunea cu multe persoane, iar in acest caz, buna conduita este indispensabila. Iata cateva reguli de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi la vizionarea unui imobil:

• Este indicat purtarea mastii medicale pe perioada vizionarii. Pe langa efectele benefice pe care le are, reprezinta si un semn de respect si preocupare pentru cei din jur.

• Botoseii de unica folosinta (medicinali) trebuie utilizati la vizionare. Acestia protejeaza si mentin un inalt nivel de igiena in imobil.

• Formulele de salut (,,Buna ziua”, ,,La revedere”) nu trebuie uitate. Vei folosi aceste expresii la sosire si la plecare.

• Vei tine cont de membrii familiei (daca este cazul) si de mediul in care ai ajuns. Ce inseamna acest lucru? De exemplu, daca unul dintre copii doarme sau un alt membru participa la o conferinta online, vei avea grija sa vorbesti mai incet si sa nu deranjezi prea mult.

• Atitudinea pozitiva face diferenta. Chiar daca ai o zi proasta, persoanele cu care interactionezi nu trebuie sa vada acest lucru, iar nevoile lor trebuie puse pe primul loc.

• Studiaza oferta inainte fiecarei vizionari. Chiar daca la vizionare participa si proprietarul, trebuie sa cunosti informatiile referitoare la imobil si sa raspunzi intrebarilor potentialului cumparator. Daca proprietarul nu este prezent si nu dispui de o informatie solicitata, asigura-l pe potentialul client ca vei reveni cu informatia ceruta la el.

• Daca clientii sunt sarcastici sau poate limbajul lor nu este tocmai pe placul tau, nu raspunde niciodata in acelasi fel. Adopta mereu o atitudine profesionala.