Sibiul - orasul bunelor maniere. Vezi detalii despre proiect

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
12.08.2021
Sibiul - orasul bunelor maniere. Vezi detalii despre proiect


Cuvintele deschid inimi. Gesturile frumoase deschid drumuri. In cadrul familiei, la locul de munca si mai ales in societate, acestea pot distruge bariere si pot aduce armonie. Exista cateva cuvinte simple, dar nu atat de simple precum par atunci cand trebuie puse in practica. Exista cei 7 ani de acasa care trebuie sa ne insoteasca mereu si pretutindeni.

Te rog”, „iarta-ma”, „multumesc” si, chiar si „buna ziua” inseamna normalitate, bune maniere si respect fata de persoanele din jurul nostru, apropiate sau nu. Un ambalaj aruncat la cosul de gunoi si nu pe strada, un loc cedat in autobuz unui varstnic, empatie cu soferii care mai gresesc in trafic, accesul permis in magazin unei persoane si multe alte gesturi fac diferenta intr-o societate.

„Sibiu – orasul bunelor maniere” este o campanie publica sustinuta de Primaria Municipiului care a luat nastere in anul 2017 si care pune accentul pe importanta mesajelor de politete in societate. Autocolante cu astfel de mesaje au fost dispuse in spatiul public in asteptarea asumarii manierelor de cat mai multe persoane si institutii.

Pentru ca lucram cu oameni, pentru ca intelegem cat de importanta este politetea si ce efecte poate avea asupra relatiilor dintre persoane, contribuim la bunastarea societatii noastre ori de cate ori avem ocazia. Nu ratam nici o ocazie de a sustine educatia in toate formele ei pentru ca stim ca doar ea poate face o schimbare pe care ne-o dorim cu totii. New Concept Living se alatura acestei campanii si aducem in atentia ta o rubrica noua de pe website-ul www.newconceptliving.ro, intitulata Sibiu – orasul bunelor maniere.

Prin intermediul acestei rubrici vom evidentia puterea magica pe care o au cuvintele de politete si cat de mult pot infrumuseta acestea societatea in care traim. Pentru ca ne pasa, pentru ca dorim sa ne implicam și pentru ca iubim acest oras de poveste, vom scrie in fiecare luna despre un cuvant sau un salut de care trebuie sa facem abuz. Vom scrie despre lucrurile care transforma orasul din unul normal in unul in care manierele sunt puse pe primul loc.

Comunitatea noastra trebuie sustinuta pentru a creste tot mai frumos, iar educatia trebuie sa fie cuvantul cheie. Ramaneti aproape, vom reveni cu materiale faine in curand.