10 motive pentru care acest apartament din Padurea Dumbrava este o alegere excelenta

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
18.02.2021
10 motive pentru care acest apartament din Padurea Dumbrava este o alegere excelenta

Fiecare apartament de vanzare are particularitatile lui, plusurile si minusurile lui. In plus, aceasta clasificare e destul de subiectiva. Spunem pe piata de imobiliare Sibiu ca un apartament "este bun" atunci cand se pliaza pe necesitatile clientului cumparator, cand raspunde nevoilor lui si se incadreaza in bugetul pe care acesta si-l permite.

Acest articol vorbeste despre 10 motive pentru care acest apartament de vanzare din Padurea Dumbrava este o alegere execelenta pentru un cuplu sau o familie care isi doreste sa locuiasca intr-o zona premium din oras.

1.Locatie premium. Principalul atu al acestui apartament este cu siguranta locatia intr-o zona foarte frumoasa din Sibiu. Acest apartament de vanzare este amplasat in Pădurea Dumbrava, in cartierul privat construit chiar in spatele hotelului Hilton. Locatarii se bucura de liniste si de aer curat.

2. Acces privat, cu bariera. Blocul in care este amplasat acest apartament de vanzare are acces privat, cu bariera actionata prin telecomanda de locatarii imobilului.

3. Supraveghere video. Au fost montate camere video si sistem de supraveghere in 4 puncte cheie. Locatarii se vor bucura din plin de intimitate si confort, dar si de siguranta.

4. Bucatarie complet mobilata si utilata. Mobilierul din bucatarie este realizat pe comanda, iar electrocasnicele sunt incorporate. Absolut toate detaliile au fost gandite cu mare atentie, astfel incat spatiul este folosit eficient.

5. Mobilier de lemn masiv, realizat pe comanda. Cumparatorii au posibilitatea de a achizitiona acest apartament si partial mobilat. Mobilierul este insa de calitate, din lemn masiv, realizat pe comanda. In zona de living regasim o masa ovala cu 6 scaune, iar in al doilea dormitor in care este acum zona de relaxare este mobilier pe ambii peretii. In dormitor este amenajat un dressing pe tot peretele, dar in mijlocul lui este incorporat si un televizor.


6. Suprafata utila mare. Apartamentul are 79 de mp utili, iar in CF sunt 3 camere. In acest moment este amenajat un singur dormitor, iar al doilea este deschis, amenajat ca o zona de relaxare si de primiri oaspeti. Insa acesta se poate inchide cu usurinta si vom avea doua dormitoare si living cu bucatarie – open space.

7. Numeroase spatii de depozitare. In zona de bucatarie a fost amenajata o masa de lucru, care are sursă de curent, dar si numeroase spatii de depozitare. De asemenea, apartamentul este prevăzut cu dulapuri, pervaze mari ideale pentru ghivecele de flori.

8. Gradina privata in spatele blocului. Acest apartament de vanzare beneficiaza de o gradina privata, ideala ca spatiu de relaxare. Gradina are 15 mp utili, este frumos amenajata si este chiar in dreptul apartamentului.

9. Loc de parcare inclus in CF. Apartamentul are un loc de parcare inclus in CF, chiar langa accesul in bloc. Asa cum am mentionat si mai sus, accesul este privat, cu bariera.

10. Casa scarii curata si frumos amenajata. Casa scarii acestui imobil este frumos amenajata si dispune si ea de supraveghere video.


Vezi toate informațiile aici.

Aceasta oferta nu este ceea ce cauti? Vezi AICI oferta noastra completa de apartamente de vanzare in SIbiu.
Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi oferte imobiliare, urmareste-ne pe pagina noastra de facebook.
Foto credit: New Concept Living

Un material de Magdalena Gliga