3 tipuri diferite de apartamente cu 3 camere in 3 ansambluri rezidentiale noi din Sibiu

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
04.12.2018
3 tipuri diferite de apartamente cu 3 camere in 3 ansambluri rezidentiale noi din Sibiu

3 tipuri diferite de apartamente cu 3 camere în 3 ansambluri rezidențiale noi din Sibiu

Apartamentele cu 3 camere reprezintă cel mai mare interes pentru clienții care calcă pragul agenției noastre. Fie că îți doresc o locuință complet decomandată sau optează pentru 2 dormitoare și living cu bucătărie open space, aceștia preferă apartamentele cu 3 camere deoarecele sunt mai spațioase, au balcoane mari și de cele mai multe ori dispun de două grupuri sanitare.
Mai jos găsiți 3 apartamente cu 3 camere pe care le recomandăm cel mai adesea clienților noștri.

INSIBIO- Ansamblu rezidențial central în Sibiu

La momentul actual, Insibio este cel mai central ansamblu rezidențial nou care se construiește în Sibiu. Apartamenele sunt complet decomandate și ideale pentru investiție întrucât sunt potrivite pentru închiriere în regim hotelier.
Acesta dispune de apartamente cu 3 camere, atât la etaj intermediar, dar și de tip penthouse.
Ansamblul Insibio este alcătuit din două imobile cu una și două scări. Ambele blocuri au parcare supraterană gratuită, dar și parcare subterană pe care locatarii o pot achiziționa contracost. În plus, imobilele beneficiază de lift pentru confortul locatarilor. Accesul se face atât de pe strada Lemnelor, cât și de pe strada Metalurgiștilor, iar zona este ferită de ambuteiaje rutiere.
Primul imobil s-a vândut complet, iar în cel de-al doilea mai mult de 50% dintre proprietăți au deja proprietar.

PARK RESIDENCE – Soluția ideală când vrei să alegi rațional

Ansamblul Park Residence se construiește în Cisnădie, foarte aproape de lac și de Sala Polivalentă. Apartamentele din ansamblu sunt spațioase și au prețuri competitive.
Apartamentul cu 3 camere ( 69 MP UTILI ) pe care îl recomandăm clienților noștri care caută un apartament de vânzare este de tip penthouse, complet decomandat, dispune de două grupuri sanitare și are o terasă de 24 mp utili care înconjoară apartamentul.
Mai multe informații despre Park Residence și despre avantajele traiului în Cisnădie, AICI.

ACTIV – Patru vile cochete cu apartamente de vânzare.
Una dintre cele mai frumoase tipologii de apartamente de vânzare are 3 camere și totalizează o suprafață utilă de 67.29 mp. În plus, locuința are două balcoane care însumează 13 m utili.
Acest apartament este compus din hol de acces de 10.01 mp, 2 grupuri sanitare de 4.44 mp, respectiv 2.44 mp, o bucatarie separata de 7.70 mp si un living de 20.29 mp, care decomandeaza 2 camere de 12 mp, respectiv 10.40 mp. Accesul in balconul de 4.34 mp se poate face din living, iar in balconul de 9 mp din cele 2 camere.
Apartamentul face parte din ansamblul Activ, alcătuit din 4 vile de apartamente. Prima vilă a fost predată în luna octombrie 2018, iar ultima se va preda în aprilie 2019. Aceste apartamente de vânzare în Sibiu au suprafețe generoase și sunt compartimentate modern. Au loc de parcare inclus în preț, iar contracost locatarii au posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare în plus.

Foto credit: New Concept Living