5 motive pentru care merita sa cumperi o casa individuala in ansamblul Verdi

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
07.06.2022
5 motive pentru care merita sa cumperi o casa individuala in ansamblul Verdi


Oferta imobiliara din Sibiu este una variata, indiferent ca vorbim despre apartamente de vanzare in Sibiu sau case de vanzare in Sibiu. Daca in zona centrala gasim mai putine imobile noi, iar pretul lor este de 3 ori mai mare decat in urma cu 2-3 ani, in zona periferica a orasului se construieste continuu.

Astazi iti prezentam un frumos proiect de case individuale, dezvoltat de New Concept Living la numai cativa kilometri de Sibiu. Si mai ales 5 motive pentru care merita sa te muti aici.

1. Alege calitatea vietii – Ansamblul Verdi este amplasat la numai 18 km de Sibiu, la intrare in localitatea Talmaciu. Poate vei spune ca nu iti doresti sa te muti la marginea Sibiului, insa o viata de calitate nu se masoara in cat de aproape esti de centrul orasului. Linistea, aerul curat, privelistea frumoasa spre munti si padure sunt doar cateva beneficii de care te vei bucura daca locuiesti in acest cartier, lucruri ce vor duce la o creste considerabila a calitatii vietii.

2. Comunitate noua – Acest cartier exclusiv de case reprezinta startul unei comunitati noi si frumoase, cu 54 de unitati locative. In proximitate gasesti magazine, farmacii, scoli si gradinite, tot ce ai nevoie pentru a-ti asigura o viata linistita.

3. Alege smart - La acelasi pret la care iti poti achizitiona un apartament cu 3 camere in Sibiu, iti poti cumpara o casa individuala, cu teren mare, la numai cativa km departare. Vei beneficia, astfel, de mai mult spatiu interior si exterior, pe care il poti organiza dupa bunul plac. Te vei bucura de mai multa libertate, de locuri pentru relaxare numai pentru tine si familia ta, de curte pe care o poti amenaja asa cum vrei, de spatii pentru depozitare, dar vei avea si locuri de parcare asigurate.

4. Constructii premium – Acest ansamblu de case a fost gandit si proiectat astfel incat fiecare proprietar sa se bucure de calitate si confort. Locuintele au o suprafata utila de 119 mp si teren de 470 mp, sunt compuse 4 camere, 3 bai, camera tehnica, spatii pentru depozitare. Fiecare colt al casei a fost gandit pana in cel mai mic amanunt, astfel incat nici un spatiu sa nu ramana neexploatat. Proprietarii se vor bucura de confort termic (fiecare casa are incalzire prin pardoseala pe ambele niveluri), curte pavata, teren imprejmuit, cai de acces amenajate.

5. Alege ceea ce este corect pentru tine – Casele se predau la stadiul de gri la interior, dar, la cererea clientilor, se pot executa si finisaje la cheie. Exista un departament care lucreaza pentru ca visele clientilor nostri sa se tranforme in realitate. La exterior casele se predau la stadiul de finisat la cheie. Aici avem 2 variante de finisaje: BASIC sau PREMIUM. Poti alege ceea ce ti se potriveste si iti face viata mai frumoasa.

Stim ca o imagine face cate o mie de cuvinte, dar o vizita pe santier te poate lasa fara replica. Vino sa descoperi cel mai frumos drum spre un nou ACASA.

Vezi oferta completa din ansamblul rezidential Verdi AICI.
Vezi oferta noastra completa de case de vanzare in Sibiu AICI.

Un material de Andreea Donea