Case altfel - 5 locuri inedite de vizitat in Romania -

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
29.03.2021
Case altfel - 5 locuri inedite de vizitat in Romania -

Care sunt factorii care influenteaza alegerea locurilor în care mergi in vacanta? Personalitatea ta, intensitatea spiritului de aventura? Bugetul? Pana acum ai ales o destinatie exotica ori o destinatie in care spiritul tau de explorator a fost prezent la maximum sau destinatia in care singurul tau prieten bun a fost natura? Oricum ar fi, venim in sprijinul tau cu niste sugestii accesibile, din Romania noastra frumoasa.

Lumea intreaga e plina de locuri superbe care îsi asteapta vizitatorii. Articolul de azi iti propune 5 destinatii ’’altfel’’ din Romania, unde o cabana, aerul curat si frumusetea tarii noastre sunt singurele care te insotesc. Nu iti face griji, destinatiile sunt perfecte pentru conditiile de pandemie existente.

Iata care sunt cele 5 locatii incantatoare din tara noastra (si cabanele aferente lor) pe care trebuie sa le vizitezi macar o data in viata.

1. Porumbacu Treehouse. Prima oprire pe care o facem este in Porumbacu de Sus din judetul Sibiu. Este o zona frumoasa, inconjurata de munti, amplasata chiar la poalele varfului Negoiu. La vedere si totusi parca absorbite de copacii din jurul lor, cele doua spatii iti asigura strictul necesar, fara sa uite insa de confortul de care ai nevoie. Practic te intorci din nou in copilarie, atunci cand visul tau era sa ai o casuta in copac. Un dormitor, o mini bucatarie, o baie si un mic spatiu de relaxare sunt suficiente atunci cand iubesti natura si linistea. Si pentru ca totul este mai placut alaturi de alti oameni, suprafata celor doua casute cheama alaturi de tine inca 3 persoane.2. Sihastru. O casuta altfel, cu un design nordic, cu ferestre mari care te invita la meditatie si la contemplarea bucuriei care este ascunsa mereu in lucrurile simple. Situata in Muntii Calimani, aceasta cabana se numara printre cele 3 tipuri de cazare de care se bucura complexul Haita Land din zona Vatra Dornei. Locatia are o capacitate de 3 persoane. Dormitorul, livingul, spatiul pentru dus si bucataria iti asigura toate nevoile si reprezinta un mix numai bun pentru relaxare si odihna. Pe langa acestea, casuta din Haita Land are si o terasa ce te duce cu un pas mai aproape de inaltul vazduhului.3. Valea celor Doisprezece. Locul este situat la aproximativ 15 kilometri de Piatra Neamt, in localitatea Dobreni. Pentru cazare sunt disponibile 4 casute rustice, parca scoase dintr-un basm cu zane. Daca iubesti lemnul, asezarile traditionale si inca iti mai aduci aminte de soba din casa bunicilor, oricare din cele 4 case din Valea celor Doisprezece reprezinta alegerea perfecta si potrivita pentru tine. Dar pentru ca mesajul principal transmis de acestea este debarasarea de tehnologie si viata cotidiana, trebuie sa mentionez ca te vei bucura de lumina unei lampi pe ulei, iar prizele sunt lipsul necesar pentru indeplinirea mesajului.4. ’’La noi la munte’’. In comuna Horea, judetul Alba, casa ’La noi la munte’’ este alcatuita dintr-un apartament si o mansarda. Si pentru ca vorbim de spatii altfel, mansarda acesteia va fi cu siguranta dragoste la prima vedere. Un spatiu intim, frumos amenajat, potrivit pentru doua persoane. O fereastra uriasa, care permite luminii naturale sa te trezeasca in fiecare dimineata, o baie, o soba pe lemne si o terasa completeaza peisajul de munte si linistea satului plin de oameni simpli, harnici si primitori.5. Cabana Berg. Situata parca pe un varf de colina, cabana Berg se afla in satul Paltinei, la doar 30 de km distanta de Cluj. O cabana amenajata in stil scandinav, cu ferestre mari, potrivita pentru un grup de 10 persoane. Cabana dispune de 4 dormitoare, o bucatarie utilata cu toate cele necesare, o baie si un ciubar. Cu un accent minimalist, curat, cabana iti da impresia ca esti intr-o tara nordica la tine acasa.


Un material de Mirela Ionita

Foto credit: google.ro, iTurist.ro, haitaland.ro
Urmareste-ne pe pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare Sibiu
Echipa noastra actualizeaza zilnic ofertele noastre imobiliare.
New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu