Casuta MGS – Un proiect realizat cu oameni, pentru oameni

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
04.10.2021
Casuta MGS – Un proiect realizat cu oameni, pentru oameni


Oamenii dragi din jurul tau, un loc preferat ori implementarea unui hobby in rutina ta sunt trei aspecte care inevitabil iti ofera energie si buna dispozitie. Daca ai parte de toate aceste lucruri in aceeasi zi, atunci esti o persoana norocoasa: ti-ai incarcat bateriile pentru mult timp.

Criteriile mentionate mai sus sunt cela care stau si la baza proiectului Casuta MGS, un proiect initiat de MountainGuide-Sibiu. Echipa MountainGuide-Sibiu este alcatuita din mai multi ghizi montani, salvamontisti si ghizi de turism, indragostiti de munti si aer curat. Acestia invita alaturi de ei grupuri individuale de turisti sau grupuri organizate pentru a parcurge diferite ture montane, atat in tara cat si in strainatate.

Proiectul initiat de ei presupune reconditionarea si transformarea unei stani intr-o cabana montana. Cabana se afla intr-o zona superba, in muntii Cindrelului, iar lucrarile de reconditionare sunt in curs de desfasurare. Un loc adaptat de oameni pentru oameni, asta inseamna Casuta MGS. De ce spunem asta? Pentru ca ideea echipei MountainGuide-Sibiu s-a dezvoltat prin contributia atat fizica, cat si financiara a unor sponsori iubitori de natura, de oameni si locuri frumoase din tara noastra. De asemenea, multi voluntari s-au alaturat proiectului.

Pentru ca ne plac provocarile, ideile concepute pentru oameni si pentru ca multi dintre noi avem deja in spate cateva trasee montane, nu ne puteam da in laturi nici in aceasta situatie. New Concept Living s-a alaturat proiectului MGS inca de la inceput si contribuie la materializarea lui cu succes. Suntem recunoscatori pentru orice bine facut societatii la care putem sa luam parte si nu ne vom opri curand.

Echipa New Concept Living a avut parte deja de o drumetia tare faina in muntii Cindrelului si te indeamna si pe tine sa iti iei prietenii, familia sau colegii de lucru si sa va bucurati impreuna de o astfel de activitate.

Un material de Mirela Ionita

Foto credit: Facebook-MountainGuide-Sibiu
Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare Sibiu.
Echipa noastra actualizeaza zilnic ofertele noastre imobiliare.
New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu