Ce spune decorul bradului de Craciun despre personalitatea ta?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
16.12.2021
Ce spune decorul bradului de Craciun despre personalitatea ta?


Impodobirea bradului de Craciun s-a transformat intr-un adevarat ritual, luat in serios de majoritatea familiilor care au grija sa fie totul pregatit ca la carte. Daca unii respecta tematica din anii precedenti, altii isi doresc ceva nou cu fiecare an care vine. Unele persoane prefera bradul artificial, iar altii isi doresc neaparat unul natural care sa umple casa cu mirosul caracteristic. Indiferent ca vorbim de tipul de brad ales, de decoratiunile pe care le folosesti sau alte detalii, toate aceste alegeri spun multe despre personalitatea ta.

Articolul de blog imobiliar de astazi iti prezinta ce spune tipul de brad si decorul ales despre personalitatea ta.

1. Brad natural
Un molid verde cu miros caracteristic, pentru care folosesti decoratiuni rosii amestecate cu cu detalii aurii. Daca aceasta descriere vorbeste despre tine, probabil esti genul de persoana pentru care sarbatoarea Craciunului inseamna o traditie de la care nu trebuie sa te abati in vreun fel. Cu alte cuvinte, esti fidel copilariei tale si bradului decorat cu familia, iar acest moment special nu poate incepe fara cei dragi aproape.

2. Brad artificial
Cunoscutul brad din plastic, scos din cutia bine depozitata, este alegerea multor persoane. Este o varianta mai putin costisitoare si foarte agreata de persoanele ordonate.
Ce spune asta despre personalitatea ta? Poate esti o persoana pentru care binele mediului inconjurator este esential si iti doresti sa fii un exemplu in acest sens. Se poate sa fii genul de persoana care nu vrea sa aspire zi de zi sau pentru care bugetul trebuie eficient folosit.

3. Brad decorat modern
Preferi intotdeauna bradul decorat parca din reviste si gandit de un specialist. Esti la curent cu ultimele tendinte din domeniu si iti place sa te joci cu formele si culorile. Pentru tine nimic nu este lasat la voia intamplarii si fiecare globulet sau ornament este pus exact in locul potrivit. Nimeni nu trebuie sa se apropie de creatia ta si nu iei in considerare niciun sfat.
Daca te situezi in aceasta categorie probabil esti un perfectionist cu acte in regula. Vrei ca lucrurile sa mearga bine si consideri ca faci ceea ce trebuie. Te bucuri cand toata lumea apreciaza opera ta de arta si nu esti foarte modest in privinta laudelor.

4. Brad minimalist
Un molid verde decorat aproape de perfectiune si desprins parca din povesti, dar cu siguranta foarte costisitor. Consideri ca bradul face totul si din acest motiv preferi sa aiba doar cateva luminite si globuri.
Te recunosti? Esti o persoana care iubeste luxul, iti place sa investesti sume mari in lucruri de calitate, chiar daca nu rezista mult in timp. Cu alte cuvinte, pentru tine conteaza calitatea si nu cantitatea.

5. Brad incarcat
Bradul tau este impodobit cu toate decoratiunile pe care le detii prin casa sau pe care le-ai achizitionat recent. Iti place mixul de vechi cu nou si alegi intotdeauna decoratiuni amestecate. In final, vrei ca bradul tau sa straluceasca si sa fie cat mai plin.
Ce inseamna asta? Poti fi o persoana care colectioneaza lucrurile dragi sufletului si care se desparte greu de lucrurile achizitionate la un moment dat sau de cele care sunt deja stricate.

6. Brad handmade
Bradul tau este format mai degraba dintr-un obiect sau mai multe, aranjate sub forma de brad (o scara impodobita, un brad din carti, betele aranjate in forma de brad pe perete etc.)
Daca ai ales un astfel de brad inseamna ca esti o persoana originala, care nu doreste sa se incadreze in norme. Preferi proiectele DIY, iar Craciunul este momentul ideal pentru a-ti folosi creativitatea.


Un material de Mirela Ionita

Foto credit: google.ro
Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare Sibiu.
Echipa noastra actualizeaza zilnic ofertele noastre imobiliare.
New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu