De ce e fain sa fii agent imobiliar in Sibiu in 2022?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
01.08.2022
De ce e fain sa fii agent imobiliar in Sibiu in 2022?


Meseria de agent imobiliar implica diversitate si multa interactiune cu oamenii. In plus, satisfactia muncii tale este mare. Te bucuri deopotriva atunci cand ajuti un om sa gaseasca o locuinta exact asa cum isi imagineaza pentru el si familia lui. Esti fericit cand reusesti sa sprijini un alt client sa vanda locuinta pe care o are, ca sa isi reinvesteasca banii. Dar mai presus de toate, sa fii agent imobiliar inseamna sa iubesti oamenii si sa vrei sa ii ajuti. Trebuie sa fii descurcaret si sa cunosti foarte bine atat produsul pe care vrei sa il tranzactionezi, cat si tehnicile de negociere si de vanzare care garanteaza succesul unei tranzactii imobiliare.

Am inceput businessul imobiliar in Sibiu in urma cu ani de zile. Intre timp, piata imobiliara s-a schimbat, ofertele s-au schimbat, preturile s-au schimbat, fisa postului pentru agent imobiliar s-a schimbat: meseria este frumoasa si vine la pachet cu o gramada de oportunitati, dar mai ales satisfactii profesionale si financiare.

Oferta imobiliara bogata in Sibiu
Piata imobiliara din Sibiu a cunoscut o amploare fara precedent in ultimii 10 ani. Orasul de pe malul Cibinului a atras multi investitori, iar zonele candva limitrofe nu mai sunt chiar asa de marginase astazi. Se dezvolta atat blocuri sau vile de apartamente, cat si case individuale sau de tip duplex, atat in Sibiu, cat si in localitatile din jur.

Selimbarul poate fi considerat fara probleme un cartier mare al Sibiului. Cristian, Cisnadie, Cisnadioara, Sura Mare, Sura Mica, Vestem sau Talmaciu sunt toate localitati in care s-au construit cartiere rezidentiale frumoase si ofertante pentru cumparatorii. Dar la fel de benefice sunt si pentru agentii imobiliari, care au ce sa ofere clientilor dornici sa isi schimbe locuinta sau sa inceapa o viata noua la Sibiu.

Clienti din strainatate prefera orasul nostru
Istoricul Sibiului ca oras nemtesc, dar si dezvoltarea sa din ultima perioada reprezinta un mix bun ce a determinat un val de clienti din strainatate. Vorbim aici despre sasii plecati de mult care aleg acum sa se intoarca in Romania, dar si despre clienti din alte tari care aleg sa investeasca in proprietati imobiliare din tara noastra.
Desigur, tot aici pot fi incadrati si romanii care muncesc in strainatate si aleg sa isi cumpere o proprietate in oras sau in zonele din jur. Pe toti acestia ii servesc cu drag agentii imobiliari, care au doar de castigat.

Mii de muncitori din toata tara relocati in corporatiile din Sibiu
Zona de Vest a orasului este punctul central al locurilor de munca din Sibiu. Aici zeci de corporatii si-au deschis sediul, fiind deschise mii de locuri de munca. Rata somajului in Sibiu este aproape de zero de multi ani, dar asta nu este totul. Mii de muncitori din toata tara au fost relocati la Sibiu. Acestia investesc in imobiliare, fie ca aleg sa cumpere o proprietate, fie ca aleg sa inchirieze una. Iar toate aceste oportunitati sunt pentru agentii imobiliari din Sibiu.

Multe provocari care abia asteapta sa fie rezolvate
Ne bucuram sa locuim intr-un oras a carui dezvoltare are un trend ascendent si lucrurile merg bine. Dar toate schimbarile care incearca mapamondul in aceste vremuri aduc cu sine si multe provocari pentru agentii imobiliari. Oamenii cauta calitate, mai presus de cantitate, clientii au devenit mai atenti cu produsele in care isi investesc bani si mai atenti cu alegerea agentului, atunci cand vor ca acesta sa ii reprezinte.

Dar aceste provocari reprezinta oportunitati faine pentru agentii imobiliari care isi iubesc meseria si isi dau toata silinta in activitatea de zi cu zi. Este un moment bun pentru dezvoltare personala si profesionala, dar si o ocazie excelenta sa gasim solutii pentru clientii nostri.


Vezi aici echipa noastra de agenti imobiliari din Sibiu.
Vezi aici toata oferta noastra imobiliara.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook unde distribuim cele mai noi oferte si stiri imobiliare din Sibiu.
 
Un material de Magdalena Gliga