Ia-ti o locuinta cu stil si vei fi permanent in vacanta

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
22.04.2021
Ia-ti o locuinta cu stil si vei fi permanent in vacanta

O casa nu inseamna doar un spatiu. Inseamna implicare, amenajari gandite si personalizate cu bun gust. Inseamna si mult timp acordat micilor detalii, care de cele mai multe ori fac diferenta. Se spune ca e mai usor sa ridici o casa si ca partea mai dificila vine atunci cand trebuie sa te ocupi de finisaje si amenajari. Sa fie pentru ca pui suflet in crearea caminului perfect? Tu ce parere ai?

Pe websiteul www.newconceptliving.ro tocmai am listat o casa care pur si simplu iti taie respiratia. Este acea casa care te face sa spui de un infinit de ori ca este locul in care ai vrea sa traiesti alaturi de familia ta.

Iata 10 motive pentru care si eu as locui in acest camin perfect din Selimbar alaturi de familia mea.

1. Teren mare. Casa de vanzare are un teren cu suparafata de 700 mp si are curte individuala. Suprafara terenului se numara printre punctele forte ale casei datorita faptului ca poti pune in aplicare idei de peisagistica, dar si pentru ca vei avea din plin spatiu sa te bucuri de liniste si aer curat.

2. Terasa superba si loc de grill. Casa de vanzare dispune de o terasa mare, acoperita, cu utilitatile necesare si totodata amenajata in acelasi ton cu interiorul casei si de un loc de grill prevazut cu bancute, perfecte pentru discutiile din jurul focului. Par a fi motivele ideale pentru a-ti chema prietenii sa petreceti timp impreuna, nu crezi?


3. Numeroase spatii de depozitare. Cand ai tot spatiul la care ai visat si toate lucrurile tale si-au gasit un loc, parca tot iti mai lipseste putin spatiu. Aceasta casa de vanzare din Selimbar nu iti ofera ocazia sa te gandesti la asta. Cele 3 dressing-uri, camara si spatiile de depozitare ideplinesc toate cerintele din acest punct de vedere. Si mai important este faptul ca ai spatiu atat pentru lucrurile persoanle, cat si pentru lucrurile de folosinta generala.

4. Dressing incapator. Este acesta un vis implinit? Printre principalele aspecte cu care te surprinde casa din Selimbar se numara si un dressing incapator, ideal pentru depozitare, practic compartimentat si foarte util, mai ales daca shopping-ul este printre hobby-urile tale preferate.


5. Amenajari deosebite. Daca bunul gust te insoteste oriunde si acest lucru este vizibil, cine este mai castigat? In amenajarile interioare ale acestei case se observa inspirația, combinatiile inedite de culori si materiale, atentia oferita procesului de amenajare si alegerea perfecta a fiecarui obiect din orice coltisor.

6. Livada in curte. O livada in curte nu este ceva ce se gaseste in descrierea oricarei proprietati. Tocmai din acest motiv, acest plus trebuie amintit in sirul de motive care contureaza frumusetea casei din Selimbar.


7. Legume bio in curtea ta. O casa completa nu inseamna doar amenajari splendide si mult spatiu. Pentru a face din casa ta un camin trebuie sa stii cum sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le pune la dispozitie. Aceasta casa dispune si de o sera unde poti sa iti cresti legume proaspete si sa te bucuri de o recolta bogata direct din curtea ta.

8. Acces auto in curte si garaj. Pentru ca indiferent de cat de mare este un oras, locurile de parcare sunt o problema, casa din Selimbar iti ofera o facilitate si din acest punct de vedere. Ai mai mult spatiu la dispozitie si poti parca atat in garaj cat si in curtea casei.

9. Stil arhitectural unitar. Echilibrul si armonia sunt greu de gasit, dar nu imposibil. Unde poate fi acest lucru vizibil? Pai chiar si in stilul, designul si amenajarile unei case. Toate aceste detalii sunt modalitatea de exprimare a unui camin. Iar dupa cum poti vedea, casa de azi are multe de spus.


10. Totul este automatizat. Casa are intrare cu videointerfon, poarta de la intrare si garajul sunt automatizate cu telecomanda, iar sistemul de irigatie al gazonului este programabil.
 
Un material de Mirela Ionita

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare Sibiu.
Echipa noastra actualizeaza zilnic ofertele noastre imobiliare.
New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu