INSIBIO – 2 blocuri cu lift si parcare subterana, in centrul orasului

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
09.09.2018
INSIBIO – 2 blocuri cu lift si parcare subterana, in centrul orasului


Construit de Imperial Group Sibiu, ansamblul rezidențial INSIBIO reprezintă varianta ideală pentru clienții care își doresc să investească inteligent în centrul Sibiului. Ansamblul este la doar 7 minute de Piața Cibin și 15 minute de Piața Mare, fiind pretabil pentru închiriere în regim hotelier. În plus, are câteva atribute unice, în comparație cu alte ansambluri noi din Sibiu.

De ce recomandăm INSIBIO?
Iată 8 din principalele motive!


1. Preț corect. Apartamentele din INSIBIO au prețuri similare cu apartamentele noi care se construiesc în zonele limitrofe orașului. Dată fiind locația centrală și calitatea ridicată a construcțiilor putem spune că prețurile sunt corecte.

2. Ideale pentru investiție. Cele 90 de apartamente din ansamblu ( aproximativ 60% sunt deja vândute) ideale pentru închiriere în regim hotelier, dat fiind că locația este centrală și se poate ajunge pe jos în toate punctele de interes din centrul vechi al orașului.

3. Apartamente complet decomandate cu bucătărie separată. Intimitate și confort. De asta vor avea parte locatarii din INSIBIO. Toate apartamentele sunt complet decomandate, au bucătărie separată și dispun de balcon / terasă.

4. Ansamblu cu dublu acces.
Locatarii INSIBIO vor putea ajunge acasă pe două căi, atât pe strada Lemnelor cât și pe strada Metalurgiștilor. .

5. Blocuri cu lift și interfon. Sunt foarte puține blocurile din Sibiu care au doar 4 etaje și dispun de lift. Un mare plus pentru cei care caută confortul la un preț corect.

6. Parcări subterane și supraterane. Apartamentele din INSIBIO au un loc de parcare inclus în preț, iar contracost clienții pot achiziționa și parcare subterană.

7. Modalități de plată difersificate, adaptate nevoilor clienților. Dezvoltatorul acceptă plata cu avans diferit, pentru ca locuințele să fie accesibile pentru o nișă mai mare de cumpărători.

8. Dezvoltator cu un portofoliu considerabil pe piața de
imobiliare Sibiu. Insibio este dezvoltat de Imperial Group Sibiu, cei care au predat cu succes și alte proiecte imobiliare în Șelimbăr sau pe Calea Cisnădiei (vezi portofoliul AICI). În paralel, Imperial Group construiește 4 vile de apartamente în zona Pictor Brana din Șelimbăr.

9.Zonă fără ambuteiaje rutiere. Deși vorbim despre o zonă apropiată centrului, în zona Piața Cluj nu sunt probleme cu ambuteiajele rutiere, astfel că drumul până acasă este o plăcere. 

10. Aproape de instituții de învățământ,
grădinițe, instituții bancare, autogară și alte puncte de interes din oraș.Ansamblul Insibio este apropiat de multe puncte de interes, dată fiind locația centrală. Va fi facil să îi duceți pe cei mici la școală sau la alte activități interactive, iar mai târziu vor putea ajunge la liceu pe jos :)

Foto credit: New Concept Living
Contact : Silviu Marin - 0743872418
Detalii despre proiect AICI.