Langa Sibiu. 4 case individuale, pentru 4 bugete diferite

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
16.03.2022
Langa Sibiu. 4 case individuale, pentru 4 bugete diferite


Oferta de case de vanzare disponibile in Sibiu este vasta si variata. Avem locuinte atat in oras, cat si in zonele limitrofe, iar materialul de astazi este despre 4 case, amplasate in 4 locuri diferite din judetul Sibiu, pentru 4 categorii de bugete.

Locuintele se potrivesc acelor clienti care vor sa se bucure de o viata confortabila, unde poluarea este mai mica, iar linistea este mai mare. Casele au acces facil și dispun de teren mare.

• Casa de vanzare in Chirpar – 2 imobile – 225 mp utili – 

Localitatea Chirpar este asezata la 45 kilometri de municipiul resedinta de judet Sibiu si 13 kilometri de orasul Agnita, pe valea paraului Chirpar, in partea estica a judetului,

Casa de vanzare de aici este situata in centrul satului, intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata si aer curat. Aceasta are regimul de inaltime Subsol + Parter + Etaj + Mansarda, iar suprafata utila este de 225 mp. Pentru cei care iubesc gradinaritul si vor sa puna in aplicare toate ideile de amenjare gasite, locuinta beneficiaza de gradina si curte in suprafata totala de 1200 mp, fiind imprejmuite cu tuia. In curte mai este o casa veche, inclusa in pretul de vanzare.

Imobilul se va preda la stadiul de rosu, oferind posibilitatea noilor proprietari de a finisa dupa bunul plac. Geamurile casei nu sunt montate, dar sunt achizitionate si depozitate in casa, acestea fiind incluse in pretul de vanzare.

Toate informatiile despre aceasta oferta le gasesti aici: https://www.newconceptliving.ro/casa-vila-5-camere-de-vanzare-chirpar-sibiu-2904.html

• Casa individuala - Talmaciu – ansamblu rezidential nou – 119 mp – 

Casele din Ansamblul Rezidential Verdi sunt ideale pentru cumparatorii care isi doresc sa achizitioneze o locuinta noua, moderna, cu suprafata mare de teren si acces facil spre orasul Sibiu. Casa de vanzare in Talmaciu are 4 camere si totalizeaza o suprafata utila 119 mp, cu suprafata teren de 470 mp. Imobilul beneficiaza de carport acoperit si de o terasa de 20 mp.
Locuinta se va preda la stadiul de gri la interior si la exterior la cheie, iar la cererea cumparatorului se pot face si finisaje la cheie.

Pentru mai multe detalii poti accesa link-ul: https://www.newconceptliving.ro/casa-vila-4-camere-de-vanzare-talmaciu-sibiu-9575.html

• Casa tip duplex in Sura Mica – 470 mp curte libera – 

Casa de vanzare este situata intr-un ansamblu de case, nou construit, cu strada privata si bariera, in Sura Mica. Are suprafata utila de 120 mp, un regim de inaltime Parter + Etaj si este practic compartimentata. Mai mult, imobilul dispune de un carport (se pot parca 2 masini), o terasa de 15 mp, acoperita si frumos amenajata si o curte libera de 470 mp. Atuul principal este curte mare, unde te poti bucura de intimitate si multa relaxare.
Imobilul se va preda la stadiul de finisat la cheie, partial mobilata si utilata (se va lasa bucatarie si baile complet mobilata si utilate).

Vezi aici mai multe detalii despre casa din Sura Mica: https://www.newconceptliving.ro/casa-vila-4-camere-de-vanzare-sura-mica-sibiu-13269.html

• Casa de vanzare in Avrig – finisaje de calitate – 131 mp utili 

Vila este amplasata chiar in orasul Avrig, la doar 25 km de Sibiu, intr-o zona frumoasa de case, centrala, aerisita si fara trafic intens. Locuinta are structura din beton si dispune de 7 camere, 4 bai, terasa, 2 balcoane, pivnita, magazie din caramida si garaj. Imobilul totalizeaza o suprafata utila de 131 mp pe nivel, suprafata terenului de 1035 mp, iar regimul de inaltime este D+P+M.

Pentru cine este ideala aceasta casa de vanzare in Sibiu? Pentru acei oameni care au atentie la detalii si carora le place lucrul facut asa cum trebuie! Pentru acele familii care vor sa fie deranjate doar de sunetul greierilor, vara! De asemenea, mentionam ca este potrivita pentru acei oameni care inteleg ca usor, usor multi dintre noi vom prefera liniștea si aerul curat, in detrimentul aglomeratiei.

In final, casa din Avrig este o proprietate de interes pentru familiile cu nivel de trai peste medie. Casa nu este ieftina, dar daca o vedeti veti intelege ca pretul este unul corect. Vezi aici video cu aceasta vila superba din Avrig: https://www.youtube.com/watch?v=Mh-fizlCOCY

Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: google.ro