O camera de gaming amenajata - Stres mai putin, ordine mai multa

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
10.02.2022
O camera de gaming amenajata - Stres mai putin, ordine mai multa


Paleta de jocuri video pusa la dispozitie pasionatilor este foarte mare. Se estimeaza ca 26% din populatia lumii petrece mult timp pe diversele platforme de jocuri video. Cu siguranta cunosti si tu pe cineva care, atunci cand nu este la job, sta cu cei mici sau participa la un eveniment, isi petrece cel mai mult timp intr-un colt al casei depasindu-si ultimul record la un joc. Noi femeile cred ca stim cel mai bine cum functioneaza aceste lucruri, nu-i asa? Chiar daca totul ti se pare un haos, exista o modalitate prin care poti scapa de dezordinea creata, de obiectele aparute prin casa sau alte evenimente, iar acesta se refera la amenajarea unei zone sau a unei camere pe care nu o utilizezi tocmai pentru aceasta activitate.

In articolul de blog imobiliar de astazi sunt prezentate 5 pasi in ameanajarea unei camere de gaming.

1. Pregateste o lista cu toate obiectele pe care le ai deja in folosinta si una cu cele pe care urmeaza sa le achizitionezi, dar asta in timp ce iei in considerare spatiul pe care urmeaza sa il amenajezi. Masoara dimensiunea biroului, a calculatorului si consolelor tale. In cazul in care ai prea multe device-uri si prea putin spatiu, daca spatiul iti permite, poti demola un perete.

2. Dupa ce ti-ai pregatit camera urmeaza accesorizarea cu obiecte cat mai aproape de gusturile si nevoile tale.
• Primul pe lista este setul de jocuri video. Adauga in colectia ta jocurile pe care le iubesti.
• Urmatoarea achizitie importanta este monitorul, cu o dimensiune potrivita. Daca ai amenajat o astfel de camera achizitioneaza un monitor potrivit in dimensiuni deoarece este foarte inconfortabil sa stai mai multe ore in fata unui ecran obisnuit si nici nu mai vorbim de farmecul jocurilor.
• Pozitita corpului conteaza foarte mult in acest caz. Un scaun adaptat acestei activitati, usor de inclinat si care sustine coloana este indispensabil. De asemenea, este necesara si o canapea pentru serile petrecute alaturi de alti prieteni.
• Fara un sunet bun, nu exista joc bun, ar spune unii dintre voi. In acest sens, un sistenm audio special creat pentru jocurile video te va face sa auzi toate detaliile si sa te simti in mijlocul actiunii.

3. Pentru ca automat vei avea si mai multe cabluri pe jos, trebuie sa ai un organizator. Cu ajutorul acestuia vei scapa de majoritatea cablurilor si firelor utilizate zilnic in activitatea ta. Astfel, te vei asigura ca nu este nimeni care iti strica jocul pentru ca s-a impiedicat de un cablu si totodata ordinea va fi pastrata.

4. Accesul la o sursa de internet este esential. Desi acest lucru poate parea evident, este atat de important pentru o activitate neintrerupta. Majoritatea jocurilor din zilele noastre necesita o conexiune la internet pentru a juca sau cel puțin au anumite functii care sunt inutilizabile fara una. Avand o conexiune buna, experienta ta de joc va fi pe masura.

5. Inca un pas pe care ar trebui sa il bifezi in amenajarea camerei se refera la izolarea fonica. Aceasta te va ajuta atat pe tine, sa te bucuri de o experienta a sunetului mai buna, cat si pe membrii familiei sau vecini. Poti alege sa faci izolarea cu burete sau panouri acustice pentru pereti si tavan. Acest pas se poate realiza cel mai bine daca ai o camera numai pentru asta sau o zona mai mare a locuintei, cum ar fi subsolul.
Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: google.ro