Cautam locuinta potrivita pentru tine, iar colaborarea noastra cu Kiwi Finance te ajuta cu creditul

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
09.02.2022
Cautam locuinta potrivita pentru tine, iar colaborarea noastra cu Kiwi Finance te ajuta cu creditul


Te gandesti serios sa iti achizitionezi o locuinta? Atunci primul pas in acest proces a fost deja facut. Urmatorul pas cuprinde intrebarile diagnostic la care agentul imobiliar, prin prisma experientei dobandite, iti va oferi raspunsuri cat mai detaliate si concrete. De o importanta majora in discutiile initiale, fiind cea care ghideaza bunul mers al lucrurilor, este modalitatea de plata folosita. Poate fi vorba de plata integrala, de plata in rate, de achizitionare prin credit ipotecar sau programul Noua Casa.

Pentru ca ne dorim sa oferim suport si informatii corecte clientilor nostri la fiecare pas, ne bucuram de o colaborare frumoasa cu Kiwi Finance. Compania, infiintata in 2003 sub un alt nume, este prezenta in 35 de orase ale Romaniei, colaboreaza cu peste 200 de brokeri si a intermediat pana la sfarsitul anului 2019 credite in valoare de peste 1,35 miliarde de euro.

Brokerii din cadrul companiei vin in ajutorul clientilor lor inca de la inceputul procesului de creditare. Acestia cauta si transmit solutia financiara cea mai apropiata nevoilor clientului, pregatesc dosarul aferent si mentin contactul cu banca in cauza si tertele parti.

Tranzactiile imobiliare realizate prin intermediul companiei New Concept Living beneficiaza de sprijinul consultantilor Kiwi. Colaboram cu expertii de la Kiwi Finance si impreuna punem nevoile clientilor pe primul loc. Suportul bancar oferit si raspunsurile in timp util usureaza tot acest demers, bifeaza o etapa importanta din procesul de achizitionare si aigura clientului o stabilitate pe termen lung.


Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: shutterstock