Sunt agentii imobiliari psihologi cu norma intreaga?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
08.02.2022
Sunt agentii imobiliari psihologi cu norma intreaga?


Domeniul imobiliar este un domeniu complex, foarte dinamic si cu unul dintre cele mai frumoase rezultate. O tranzactie imobiliara inseamna mai mult decat un proces. Pe langa aspectele administrative si financiare, in spatele unei tranzactii se afla o persoana in cautarea locuintei visurilor sale, multe intrebari care trebuie lamurite, numeroase discutii, un agent imobiliar pregatit sa ofere suport in acest demers si multe emotii.
De-a lungul timpului, pe langa seriozitatea transmisa de acest domeniu, au existat seriale, podcasturi, documentare sau citate care au accentuat si partea amuzanta a lui. Un exemplu in acest sens este sitcomul american „Modern family”.

Iata care sunt cele mai amuzante si totodata pline de invataturi citate spuse de Phil Dunphy, agentul imobiliar din sitcom, dar si de altii.

1. "Stii ce? Poti insulta multe lucruri la mine. Parul meu, vocea, exercitiile mele de sustinere a echilibrului. Dar nu imi insulta vanzarea. Asta depaseste o linie. Ce linie? Oh, nu vezi? Asta pentru ca am vandut.”

2. "Ghici ce? Am fost in casa ta cand tu nu erai acasa. Si in a ta. Si in a ta. Nu, nu sunt un hot. Sunt agent imobiliar!”

3. "Daca prezinti suficiente case inveti toate trucurile. Fiecare agent imobiliar este doar un ninja intr-un sacou. Hotul obisnuit intra si lasa indicii peste tot, dar nu si eu. Eu nu las niciun indiciu.”

4. "Doua lucruri aduc la fiecare vizionare. Pixul meu norocos si un zambet. Nu am vandut luna asta nicio casa. Ma vezi spunand „Am terminat”? Nu. Pentru ca nu exista niciun „terminat” in „Dunphy”.

5. "Lorraine, esti o femeie frumoasa, cu multe de oferit. Ar trebui sa facem o oferta?”

6. "Succesul este 1% inspiratie, 98% transpiratie si 2% atentie la detalii.

7. "Practic sunt un psiholog cu norma intreaga care prezinta case din cand in cand.” – Dori Warner

8. "Un agent imobiliar are doua proprietati listate. Acum adaugati inca 11. Ce are agentul acum? Fericire. Agentul acela are fericire.” -Tim Dulany

9. "Da, da... ar fi fantastic daca parintii tai, bunica si verisoara ta ar veni la vizionare in acelasi timp cu tine.” -Amy Chrisman-Williams

10. "Cel mai bun moment pentru a cumpara o casa este intotdeauna acum cinci ani.” -Ray Brown

11. "Cumpara un teren, nu se mai fac.” -Mark Twain

12. "Nu astepta sa cumperi proprietati imobiliare. Cumpara proprietati imobiliare si asteapta.” -Will Rogers

13. "Te rog, spune-mi mai multe despre cum esti expert in domeniul imobiliar doar pentru ca te uiti la HGTV.” - Someecards


Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: shutterstock