Top 3 cele mai vizualizate case de vanzare din judetul Alba

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
07.02.2022
Top 3 cele mai vizualizate case de vanzare din judetul Alba


Iti doresti sa achizitionezi o casa in orasul Alba Iulia sau in zonele limitrofe? Pe site-ul agentiei noastre gasesti un portofoliu mare cu varietate de case de vanzare. Ofertele difera în functie de buget, compartimentare, zona in care sunt situate, dar si de alte avantaje de care beneficiaza, astfel incat fiecare client se poate orienta dupa nevoile personale.

Pentru ca un astfel de pas necesita timp de gandire si inglobeaza multe informatii, in articolul de blog imobiliar de astazi sunt prezentate top 3 cele mai vizualizate case din judetul Alba.

1. Casa individuala in Valea Popii -174 mp utili + teren de 300 mp - 170.000 Eur
Locuinta totalizeaza o suprafata utila de 174 mp si dispune de 300 mp teren. Separat de acest spatiu, casa mai are o terasa acoperita de aproximativ 15 mp si 2 balcoane. Pivnita de care beneficiaza este cat intreaga suprafata a casei. Casa este situata intr-o zona foarte buna, de case, este mobilata si utilata modern si este disponibila oricand.
Achizitionand o casa aici, locatarii se vor bucura de tot ceea ce inseamna traiul la casa intr-un mediu linistit.

Vezi video cu aceasta casa de vanzare aici: https://www.youtube.com/watch?v=I4u9dhGWmBE

2. Casa individuala in Seusa – 235 mp utili – 3000 mp de teren – 248.400 Eur
Casa este o proprietate deosebita, amplasata la aproximativ 10 minute de condus de orasul Alba Iulia. Beneficiaza de piscina, aer conditionat si de un garaj amenajat cu sala de sport. In aceasta casa pot locui doua familii deoarece este compartimentata ca doua apartamente. Un alt plus al acestei oferte este curtea frumos amenajata, care dispune de gazon, fantana arteziana si spatiu pentru parcarea a 5 masini.

Locuinta are 3000 mp teren, fiind astfel ideala pentru cei care cauta confort, mult spatiu destinat relaxarii si intimitate. Pentru un video cu mai multe detalii, click pe link-ul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=qrMz7TsKpkU

3. Casa individuala Limba – 300 mp utili + teren de 700 mp – 285.000 Eur
Este o casa individuala, frumos compartimentata, situata in localitatea Limba. Dispune de gradina amenajata cu gazon, pavaj si filigorie cu loc pentru gratar si luat masa. De asemenea, casa mai are 4 balcoane si 2 terase, 2 garaje automatizate, sistem de irigare a gazonului cu aplicatie de pe telefonul mobil si multe alte avantaje. Se va preda asa cum se vede in imagini si este disponibila oricand.

Vezi video cu aceasta casa frumoasa de vanzare aici: https://www.youtube.com/watch?v=es6jft1q5Kw

Care dintre cele 3 oferte prezinta interes pentru tine?
Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: New Concept Living