Tururi virtuale in imobiliare. Vezi raspunsul la 5 dintre cele mai frecvente intrebari

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
11.11.2022
Tururi virtuale in imobiliare. Vezi raspunsul la 5 dintre cele mai frecvente intrebari


Tehnologia ne ajuta astazi sa fim oriunde, sa mergem in orice loc, sa vizitam o tara de la distanta.. Putem intra pe Google maps si putem face o plimbare prin parcurile din Statele Unite chiar de pe canapeaua locuintei noastre. Putem fi in Grecia la mare chiar in timp ce suntem la birou.

Iar acum putem viziona zeci de locuinte listate la vanzare intr-o singura zi, usor si simplu. Cum este posibil acest lucru? Tururile virtuale in imobiliare.

Am scris astazi un material despre una dintre cele mai noi tehnologii in imobiliare. Vei afla ce sunt tururile virtuale, cu ce te ajuta si ce le face sa fie asa de eficiente.

1. Ce sunt tururile virtuale?

Tururile virtuale sunt un șir de mii de fotografii procesate de un soft specializat, care le oferă utilizatorilor sentimentul unic că sunt de fapt prezenți în acel imobil de vânzare și au libertatea de a-l explora oricât își doresc. Ce poate fi mai frumos de atât?
Tururile virtuale reprezintă practic o experiență completă. Clienții cumpărători sau cei care caută o chirie au acum posibilitatea de a viziona o proprietate din unghiuri multiple, fără să fie nevoiți să se deplaseze fizic la locație.

2. Cu ce ajuta turul virtual potentialii cumparatori?

Cel mai important este faptul ca tururile virtuale îi ajută pe cumparatori sa salveze timp. Cum este acest lucru posibil? Este foarte simplu: in timp ce esti in propria locuinta, in vacanta cu familia sau in varful muntelui poti viziona zeci de imobile cu doar cateva clickuri. Traficul nu mai este o problema, iar orele de varf nu mai reprezinta o provocare.
De asemenea, cumparatorii vor economisi resurse financiare. Nu mai este nevoie sa platesti combustibil, taxi, autobuz, pentru a te deplasa fizic la locatie.
Nu in ultimul rand, acestia isi pot face o idee clara despre amplasamentul apartamentului intr-un bloc, dar si despre compartimentarea acestuia. In timp ce esti la o vizionare fizica acest lucru poate fi dificil, mai ales daca nu ai o buna orientare in spatiu.

3. Cu ce te ajuta pe tine turul virtual facut imobilului tau?

In primul rand, salvezi si tu timp si sunt sanse mai mari sa vinzi/ inchiriezi imobilul mai repede. Imobilul tau poate fi vizionat de 10 persoane in acelasi timp, cu doar un click.
In al doilea rand, nu mai este nevoie sa iti pregatesti de fiecare data imobilul pentru vizionare, sa strangi jucariile copiilor sau sa te asiguri ca toate paturile sunt facute. De ce? Este simplu.
Clientii interesati de imobilul promovat vad turul virtual si reusesc sa isi faca o idee foarte clara despre imobilul targetat. Acestia vor fi determinati sa programeze o intalnire reala doar daca sunt foarte hotarati sa mearga mai departe. Efectuarea unui tur virtual determina un numar mai mic al “turistilor” imobiliari.

4. Cat dureaza sa facem un tur virtual?

Timpul alocat unui tur virtual este cu siguranta bine investit, intrucat determina o economie de timp pe viitor. Nu trebuie sa ne intrebam neaparat cat dureaza, ci mai degraba care sunt beneficiile lui. In medie, persoana specializata din echipa noastra realizeaza un tur virtual pentru un apartament cu 3 camere in 40 de minute.
Daca vorbim despre o casa dispusa pe doua niveluri, cu suprafata utila de aproximativ 120 mp utili, timpul se poate dubla. Dupa ce treaba tehnica este facuta, echipa noastra proceseaza materialele si se asigura ca acestea ajung la clientii in cea mai buna forma. Locuinta trebuie pregatita, este important sa fie ordine si toate obiectele nenecesare sa fie depozitate in dulapuri.

5. Cat costa sa facem un tur virtual proprietatii tale?

Tururile realizate de compania noastra pentru ofertele preluate in portofoliul nostru imobiliar sunt complet gratuite. Acestea reprezinta un beneficiu pe care il oferim clientilor nostri. Ne dorim sa oferim serviciu imobiliar complet si sa ii ajutam pe acestia sa inchida cat mai repede si mai eficient tranzactia imobiliara.
Asadar, daca ai un imobil de vanzare sau de inchiriat in Sibiu, apeleaza-ne cu incredere. Abia asteptam sa te ajutam.Vezi AICI toate ofertele de pe website care au deja un tur virtual asociat.
Vezi AICI portofoliul nostru complet de oferte imobiliare Sibiu.

Va multumim ca atunci cand va ganditi la imobiliare, va ganditi la noi.