Veni, Vidi, Amavi. 8 motive pentru care vei iubi Ansamblul EBS REI Sibiu

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
22.08.2018
Veni, Vidi, Amavi. 8 motive pentru care vei iubi Ansamblul EBS REI Sibiu
Ansamblul EBS REI Sibiu este alcătuit din 4 vile de apartamente care se construiesc în Șelimbăr, zona Pictor Brana. Deși a fost o lungă cursă birocratică până la demararea construcției, astăzi cele 4 vile se construiesc în același timp, iar excelența este cea care definește acest proiect.
Ansamblul va fi predat în toamna anului 2019 și își propune să inoveze piața de imobiliare Sibiu.

”Am venit, am văzut, am iubit” spune o celebră expresie în limba latină.
Îți prezentăm aici cele mai importante 8 motive pentru care vei veni, vedea și în final iubi ansamblul EBS REI!


1. Locație bună, cu 3 căi de acces din Sibiu. Ansamblul este amplasat la o distanță aproximativ egală între DN1 și centura Sibiului (respectiv autostradă), astfel că locatarii vor avea acces facil la ambele șosele menționate mai sus. De asemenea, prin Vasile Aaron se ajunge rapid și în centrul orașului , la gară sau zona spitalelor ( pe strada Ștefan cel Mare).

2. Căi de acces asfaltate și iluminate. Pictor Brana este o stradă largă și frumos iluminată, calea de acces care ajunge la EMAG este de asemenea pavată, iar în acest moment se fac lucrări de amenajare la strada care leagă Pictor Brana de cartierul Vasile Aaron. De asemenea, se vor face îmbunătățiri și la sistemul de canalizare din zonă.

3. Doar 5 minute de condus te despart de cel mai mare centru comercial din oraș. Trebuie doar să parcurgi strada Pictor Brana și ai ajuns la Promenada Mall. La fel de facil este și accesul la DN1 înspre Brașov. Și încă o veste bună este procesul de extindere care are loc acum la Promenada Mall: în curând se vor deschide mai multe magazine, cinema, restaurante, spațiu de joacă pentru cei mici.

4. Vile de apartamente cu doar două etaje. Cele 4 vile de apartamente din ansamblul EBS REI au doar două etaje. Toate apartamentele de la etaj 1 sau 2 dispun de balcon. Cât despre cele de la parter, doar apartamentele de tip Optimus Mini dispun și de balcon.

5. Numeroase spații verzi și ocupare teritorială mică. Proiectul EBS REI propune suficiente spații verzi în jurul celor 4 vile (24,4%), iar ocuparea teritorială este de doar 29 %. Statistici bune, dacă vom compara cu proiecte similare din oraș.

6. Compartimentarea practică a apartamentelor este un alt avantaj pentru care recomandăm acest proiect clienților noștri. Fiecare mp util este folosit rațional, iar tipologiile sunt diversificate: apartamentele din acest ansamblu sunt potrivite atât pentru tinerii care își doresc să își cumpere prima locuință, cât și familiilor care au copii și își doresc o locuință nouă, deși nu au un buget mare.

7. 4 dintre tipologiile disponibile în ansamblu au bucătărie separată. Ansamblul EBS REI Sibiu dispune de 5 tipologii diferite de apartamente, iar 4 dintre ele au bucătărie separată. Optimus Maxi, The Lucky One, Family 1 și Family 2 sunt  toate apartamente cu una sau două camere complet decomandate.

8. Dezvoltator imobiliar de renume. Ansamblul din zona Pictor Brana este construit de EBS Cluj, o companie condusă de Daniel Metz cu un istoric considerabil pe piața de IT, în ultima perioadă activând și în domeniul imobiliar.

Vezi oferte completă și toate detaliile despre acest ansamblu AICI.

Foto credit: New Concept Living