Ai copii si crezi ca e momentul sa iti schimbi locuinta? Iata ce iti recomandam

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
21.08.2018
Ai copii si crezi ca e momentul sa iti schimbi locuinta? Iata ce iti recomandam

Îți recomandăm să acorzi atenție la următoarele aspecte!

Persoanele care au copii se bucură cu siguranță de multă dragoste și căldură în sânul familiei, fiind mai puțin important unde locuiesc, atât timp cât toată familia este laolaltă. Totuși, mai mulți membri în familie înseamnă schimbări majore și mai multe responsabilități pentru părinți. Aceste schimbări se vor regăsi în toate aspectele, mai cu seamă în momentele în care decizi că familia ta are nevoie de o locuință mai mare. Prioritățile vor fi cu siguranță altele: apartamentele decomandate vor fi preferate în detrimentul celor open space, localizarea în zonă liniștită și sigură va prima, iar bugetul va fi stabilit cu mai multă atenție. Iată de ce.

Ai copii sau urmează? Înseamnă că ai nevoie de un apartament decomandat cu bucătărie separată
Apartamentele decomandate oferă mai multă intimitate locatarilor, iar aceștia se vor bucura de confort, chiar dacă au copii. Venirea unui copil în familie este un lucru important și vei vrea să te bucuri de liniște și să îi poți oferi puiului mediu propice pentru somn. Astfel, indiferent dacă vei alege un apartament de vânzare cu două sau trei camere, îți recomandăm să optezi pentru un apartament care este decomandat.
În plus, acestea sunt o variantă bună deoarece au și bucătărie separată. Iar dacă până acum mai înlocuiai prânzul sau cina la cu un produs de tip fast food, având copii va fi nevoie să gătești pentru a-i oferi celui mic o alimentație sănătoasă. Astfel, mai mult ca sigur că o bucătărie separată îți va ușura viața.

Locație apropiată de parcuri, grădinițe, școli
Da! Exact în această ordine! În primă fază te vei bucura să ai un apartament aproape de un parc ca să-l poți plimba pe cel mic cu ușurință, iar ulterior veți fi recunoscători dacă apartamentul în care locuiți este aproape de grădinițe și școli. În acest fel, vei avea de unde să alegi o instituție de învățmânt pentru cel mic și nu fi nevoie să pierzi timp prețios în trafic.

Vrei ca cel mic să se bucure de aer curat, deși locuiți la bloc? Alege un apartament cu gradină
Din ce în ce mai mulți dezvolatatori de pe piața de imobiliare Sibiu aleg să proiecteze la parterul blocurilor apartamente care au și o mică grădină inclusă în preț, cu ieșirea direct din apartament. Aceste tipologii sunt o variantă bună pentru familiile care au copii, datorită faptului că cei mici se vor putea bucura de aer curat, fără a fi nevoie să fie supravegheați îndeaproape.

Alege un apartament în cartier nou, mai ales din aceste două motive
Dacă ai copii sau urmează să îți mărești familia, îți recomandăm de asemenea să achiziționezi un apartament de vânzare dintr-un ansamblu rezidențial nou. Principalele motive sunt două la număr. În primul rând, dacă vei locui într-un ansamblu nou sunt șanse mari ca acesta să fie populat îndeosebi de familii tinere, care au de asemenea copii mici. Astfel, cel mic se va obișnui de mic să socializeze și nu se va plânge niciodată că nu are parteneri de joacă. Nu în ultimul rând, un apartament nou implică niște costuri de întreținere mai mici. Acest lucru este important, mai ales când ai copii, cheltuielile crescând direct proporțional cu numărul membrilor familiei.

Vezi aici oferta noastră de apartamente de vânzare: https://www.newconceptliving.ro/apartamente-noi-de-vanzare/sibiu-33/1
De Magdalena Gliga

Foto credit: shutterstock.ro