10 motive sa cumperi un apartament in Lake Residence

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
20.06.2018
10 motive sa cumperi un apartament in Lake Residence

Ansamblul Lake Residence se construiește în zona Lacul lui Binder și dispune de apartamente de vânzare cu 2 și 3 camere.
Noi considerăm că este proiect unic în Sibiu, așa că vrem să îți detaliem 10 dintre cele mai bune motive pentru care recomandăm cele 7 vile de apartamente de lângă Lacul lui Binder tuturor clienților noștri care își caută un nou apartament de vânzare în Sibiu.

1. Fără ambuteiaje rutiere – Locuind la Lacul lui Binder, drumul până acasă va fi cu siguranță o plăcere.

2. Zonă în plină dezvoltare . Primăria Sibiu va amenaja aici o frumoasă zonă de agrement, cu bărcuțe pe lac, centre comerciale și zonă de promenadă. Îți imaginezi ce căutată va fi zona aceasta pentru închiriere în regim hotelier?

3. Priveliște frumoasă spre lac și spre oraș

4. Căi de acces complet asfaltate și iluminate. Zona are acces facil spre centrul orașului, dar și spre șoseaua DN1

5. Aproape de școli, grădinițe și alte puncte de interes din oraș.

6. Ansamblu ideal pentru familiile care au copii. Dacă ai copii și vei opta pentru un apartament de vânzare de aici, copii se vor bucura din plin de zone verzi și aer curat. În plus, o plimbare cu bărcuța pe lac nu poate fi refuzată de nimeni. Noi abia așteptăm amenajarea lacului! (detalii despre proiect aici: http://www.turnulsfatului.ro/2018/05/24/primaria-sibiu-contractat-lucrarile-de-amenajare-lacului-binder-pentru-sport-si-agrement-cp/ )

7. Arhitectură modernă - cele 7 vile de apartamente de vânzare care alcătuiesc Lake Residence au un stil arhitectural deosebit, iar apartamentele au o compartimentare deosebită comparativ cu alte oferte de pe piața de imobiliare Sibiu

8. Ofertă diversificată de tipologii de apartamente de vânzare: au fost gândite apartamente pentru a suplini o cerere diversificată venită din partea clienților noștri.

9. Compartimentare eficientă a spațiilor: apartamentele au camere spațioase și fiecare mp a fost proiectat pentru a fi util la maximum.

10. Aproape de mijloacele de transport în comun. Ansamblul nu este central, însă este amplasat strategic, aproape de mijloacele de transport în comun și ușor accesibil din mai multe zone din Sibiu.

Vezi toate apartamentele disponibile la Lake Residence aici:
https://www.newconceptliving.ro/ansamblu-ansamblul-lake-residence-imobiliare-sibiu-72-html 
Contact: Neluțu Dascăl - 0770500372

Foto credit: New Concept Living