Top 3 oferte vizualizate pe www.newconceptliving.ro

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
11.06.2018
Top 3 oferte vizualizate pe www.newconceptliving.ro

Oferta agenției imobiliare New Concept Living este vastă, astfel încât avem în portofoliu oferte pentru toate buzunarele și toate gusturile. Clienții care apelează la serviciile noastre știu acest lucru, iar noi ne bucurăm să întâmpinăm cererea lor cu oferta diversificată, din toate zonele din Sibiu.

Ofertele noastre sunt promovate pe trei pagini web interne :www.newconceptliving.ro, www.apartament-sibiu.ro și www.nozi.ro. Fiecare dintre aceste site-uri are peste 1000 de vizitatori unici în fiecare zi.
Echipa noastră de marketing este dedicată, iar conținutul acestor pagini web cu profil de imobiliare este actualizat zilnic. În plus, se lucrează permanent la structura acestor pagini de prezentare a ofertelor de apartamente de vânzare și case de vânzare în Sibiu, pentru ca ele să fie cât mai simplu de utilizat.

Pe lângă acestea, promovăm ofertele noastre de pe piața de imobiliare Sibiu și pe site-urile naționale de profil. În acest fel, reușim să fim mereu aproape de clienții noștri.
După ce am centralizat atât clickurile de pe site-urile interne, cât și de pe cele externe, dorim să vă prezentăm cele mai vizualizate oferte din portofoliul nostru sunt următoarele.

Apartamentele decomandate din ansamblul Lake Residence sunt de real interes pentru clienții noștri. Zona Lacul lui Binder este în plină dezvoltare, Primăria Sibiu a declarat că va dezvolta aici o frumoasă zonă de agrement, iar clienții care caută un apartament de vânzare în Sibiu sunt dornici să vadă cele 7 vile care se construiesc pe malul lacului lui Binder.
Vezi AICI cea mai vizualizată ofertă de la Lake Residence.

Ansamblul INSIBIO, care dispune doar de apartamente decomandate, amplasate la câteva minute de Piața Cibin este de asemenea un produs pe care-l recomandăm clienților noștri. Cele două blocuri din ansamblu au dublu acces, atât de pe strada Lemnelor, cât și de pe strada Metalurgiștilor, dispun de lift și au atât parcare supraterană, cât și parcare subterană.
Cea mai vizualizată ofertă este ACEASTA.
În ceea ce privește filtrarea în rândul ofertelor de case de vanzare în Sibiu, duplexurile din Bavaria sunt vizualizate zilnic de sute de clienți.
Casele se predau la cheie și au un preț foarte bun, dat fiind raportul dintre calitate, locație și disponibilitate. Aceste case de vânzare în Sibiu sunt intabulate și se predau oricând.
Vezi AICI toate detaliile despre oferta de case de vânzare din Bavaria.

Foto credit: New Concept Living