Park Residence – viata intr-un ansamblu rezidential din Cisnadie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
11.05.2018
Park Residence – viata intr-un ansamblu rezidential din Cisnadie

De ce să locuiești în Cisnădie?

Probabil primul gând din mintea cititorilor care au ajuns la titlul acestui material este ”de ce m-aș muta în Cisnădie?”. Ei bine, motivele sunt nenumărate, iar clienții care vor să devină proprietarii unui apartament de vânzare de aici sunt pe punctul de a face o investiție bună.

În loc să te muți într-unul din cartierele limitrofe Sibiului, nu mai bine alegi să locuiești într-un orășel cochet și curat, la doar câțiva kilometri de municipiu? Cisnădie este un oraș în plină dezvoltare, cu multe locuri de muncă, cu străzi asfaltate și frumos iluminate și multe centre comerciale.

Este bine pentru o familie care are copii să locuiască în Cisnădie?
Cisnădie este mediul perfect pentru creșterea copiilor. Liniște, aer curat, multe parcuri și spații de joacă pentru cei mici și să nu uităm de cel mai importanta aspect: în Cisnădie sunt 5 școli generale, 2 licee cu o bună reputație și multe grădinițe. În plus, în oraș este un lac frumos, a fost amenajat un patinoar, sală Polivalentă și teren de baschet.

De ce să pierzi timp seminficativ în trafic când poți ajunge acasă pe trei căi de acces?
Locuind in Cisnadie, poți calatori spre Sibiu pe 3 variante: pe calea Cisnădioarei, pe calea Șelimbărului sau pe Calea Cisnădiei (cea din urma fiind mai puțin folosită în ultima perioadă datorită constantelor ambuteiaje rutiere). Iar dacă te interesează un apartament de vânzare de aici, însă nu vrei să fii condiționat mereu de mașină, trebuie să știi că există autobuze zilnice înspre și dinspre Sibiu.

Park Residence - atunci când vrei să alegi rațional
Ansamblul rezidențial Park Residence este alcătuit din două blocuri care se construiesc lângă lacul din Cisnădie, la doar câteva minute de sala Polivalentă și parc. Acesta dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere, care acum se vând la un preț promoțional (detalii AICI). Toate locuințele au geam la baie și sunt frumos compartimentate.

Vis-a-vis de acest ansamblu este Vernigerode, un ansamblu de 10 blocuri noi care a fost dezvoltat de Primăria Cisnădie. Astfel, zona este liniștită și populată de numeroase familii tinere.

Apartamentele din ansamblul Park Residence se vor preda la stadiu de gri (centrala si calorifere, peretii tencuiti pe baza de ciment +2 maini de glet, instalatii electrice pana la nivel de doza (fara prize si intrerupatoare), șapă de nivel).

Există două modalități de plată la achiziționarea acestor apartamente de vânzare. În cel dintâi, cumpărătorul va achiziționa minim 90% în avans la antecontract, iar 10% la predarea locuinței. Cea de-a doua modalitate de plată constă în 3 rate pe perioada execuției lucrării (30 % la antecontract, 40% când construcția este la stadiul de "la roșu" și 30% la finalizarea construcției). La plata în trei tranșe pe perioada execuției, prețul apartamentelor crește cu 2000 de euro.

Vezi oferta completă și alte detalii aici.

Vă așteptăm oricând la biroul nostru de pe Calea Dumbrăvii numarul 61 (vis a vis de Puro), pentru a afla detalii despre toate ofertele de pe piața de imobiliare Sibiu.

Foto credit: New Concept Living