10 lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
05.05.2020
10 lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa
În casa fiecărui om se găsesc lucruri care îl definesc, lucruri de care are nevoie ca să-și petreacă timpul cum îi place și lucruri care servesc la tot felul de urgențe. Mai jos găsesti sugestiile noastre. Dacă ai și alte idei care pot completa lista, lasă-ne un comentariu.

1. Ac, ață si foarfeca. Nu știi niciodată când ai nevoie să coși un nasture sau să retușezi o cămașă pe care vrei neapărat să o porți. Așadar, cele trei n-ar trebui să lipsească din casa ta.
2. Fier de călcat. Treaba cu o spăl și se usucă drept nu merge. Un fier de călcat bun nu trebuie să lipsească din nici o casă. Acesta are menirea atat de a da un aspect ingrijit hainelor, cat si de a dezinfecta rufele prin temperatura mare pe care o emana.
3. O floare. O plantă este binevenită în orice casă, ajută la curățarea aerului din spatiile inchise. Culoarea lor vie creeaza o stare de bine, dand un aer permanent de prospetime. Pe langa acestea, orice floare va înfrumusețază incaperea in care este asezata.

4. Cel puțin o vază. Florile pe care le primești nu merită să fie puse într-un borcan în care dăunăzi erau alimente. Exista variante foarte ieftine care pot pune in valoare florile primite in dar , culese dintr-o gradina sau cumparate de la florarie.
5. O trusă medicală de bază. Este bine să ai în casă un minim necesar de medicamente, plasturi, pansament si o sticluta de betadina pentru diverse afecțiuni sau accidente care pot apărea neasteptat.
6. Cel puțin o umbrelă. Trebuie să fii pregătit să poți pleca din casă, indiferent de condițiile meteo de afară, motiv pentru care in fiecare locuinta ar trebui sa existe minim o umbrela.
7. O lumânare și o lanternă cu baterii. Pentru acele momente când poate interveni o intrerupere de curent atat anuntata sau care te ia prin surprindere, este bine să fii pregătit.
8. Trusă de scule. In fiecare locuinta ar trebui sa existe o șurubelniță, un ciocan, un patent si cateva suruburi sau cuie. In orice moment poate interveni o defectiune minora, care poate fi remediata chiar de catre tine daca detii acele cateva scule de care am amintit mai sus.
9. Termometru pentru corpul uman si termometru pentu camera. O temperatură ridicată a corpului este de multe ori un motiv de îngrijorare. Așadar, este bine să ai acasă un termometru și să verifici temperatura înainte să consulți un medic. Termometrul pentru camera este necesar pentru a masura temperatura in incaperea in care stai multe ore. Este important sa existe o temperatura constanta care va crea confortul de care ai nevoie.
10. Scaune pliante. Vă amintiți acele scaune de lemn, pliante, de pe vremea comunismului? Nu e musai să aveți din acelea, dar câteva scaune pliante vor fi extrem de utile pentru când aveți musafiri.
Foto credit: google.ro