10 lucruri esentiale pe care toti clientii care vor sa cumpere un apartament in DaVinci Homes trebuie sa le stie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
10.01.2023
10 lucruri esentiale pe care toti clientii care vor sa cumpere un apartament in DaVinci Homes trebuie sa le stie


DaVinci Homes este ansamblul rezidential dezvoltat de compania New Concept Living impreuna cu alti investitori din Romania si din strainatate. Complexul propune un concept de lux, in care locatarii sa se bucure din plin de intimitate si confort. In materialul de astazi de pe acest blog imobiliar va prezentam lucrurile esentiale pe care orice locatar din DaVinci Homes trebuie sa le stie.

1. DaVinci Homes este cel mai mare ansamblu rezidential unitar studiat din Sibiu. De ce este acest lucru un plus pentru cumparatori? Pentru ca vei locui intr-o adevarata comunitate. Vilele de apartamente nu sunt identice, dar sunt asemanatoare, iar finisajele exterioare sunt din aceiasi poveste. ACASA va fi un cartier frumos, in care nu ai o casa langa bloc, dar nici un imobil verde, langa cladirea in care locuiesti. Nu ca nu ne-ar place si noua culoarea verde, dar mai mult ne place acest stil unitar, elegant.

2. Relieful pe care construim vilele de apartamente este sistematizat in trepte de nivel. Chiar daca toate constructiile sunt pozitionate pe deal, relieful a fost sistematizat in asa fel incat toti locatarii sa aiba priveliste frumoasa spre munti, dar si multa lumina naturala.

3. Copii fericiti, parinti mai linistiti. Ansamblul DaVinci Homes va avea 4 locuri de joaca pentru copii, dar si un teren de fotbal, administrate de asociatia noastra de locatari.4. Diversitate mare: exista nu mai putin de 14 tipologii de apartamente disponibile la vanzare in ansamblul rezidential DaVinci Homes. Sunt sanse mici ca nici o tipologie sa nu se potriveasca nevoilor tale.

5. Locatarii vor avea intimitate in incinta unei vile (spre deosebire de viata la bloc cu zeci de familii). Majoritatea vilelor adapostesc 9 apartamente (3 pe nivel), vila Dante are doar 6 apartamente (2 pe nivel), iar vila Michelangelo are 12 apartamente (4 apartamente pe nivel).

6. Numeroase beneficii complementare: Apartamentele de vanzare din ansamblul DaVinci Homes reprezinta un concept de lux si au incalzire in pardoseala, izolatie cu vata bazaltica, iar balconul este complet finisat la cheie, cu granit si sticla securizata. De asemenea, locatarii vor beneficia de jaluzele exterioare electrice si de stil arhitectural deosebit: casa scarii se preda la cheie, placata cu granit, iar exteriorul tuturor vilelor este la cheie, cu insertii de larice siberian si piatra naturala.

7. Indicii urbanistici ai ansamblului rezidential sunt unici in Romania. Procentul de ocupare teritoriala este de doar 25%, iar spatiile verzi ocupa 45%.8. Pomi, copaci si multa vegetatie inca din prima zi. Locuitorii din DaVinci Homes chiar se bucura de vegetatie bogata inca din prima zi. Nici un alt ansamblu rezidential nu are acest atu, pentru ca studiile spun ca un copac are nevoie de aproximativ 30 de ani ca sa ajunga la maturitate. In urma cu multi ani, zeci de copaci si arbusti au fost plantati pe terenul pe care se construim astazi DaVinci Homes. Vilele de apartamente au fost amplasate in functie de amplasamentul copacilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa ii sacrificam.

9. Accesibilitate buna si lipsa ambuteiajelor rutiere. DaVinci Homes are 4 intrari - iesiri. Intrare facila spre Sibiu prin 3 rute diferite: centura Sud, centura Nord, DN Sibiu - Cristian.

10. Multiple modalitati de plata acceptate de dezvoltatorii imobiliare. Clientii care doresc sa achizitioneze un apartament in acest ansamblu beneficiaza de metode de plata flexibile, adaptate propriilor nevoi si posibilitati. Pretul apartamentelor difera in functie de modul de plata ales de clientul cumparator.

Vezi aici toate tipologiile de apartamente disponibile in ansamblu.
Vezi aici toate ofertele noastre.
Urmareste-ne pe social media si vezi cele mai noi oferte imobiliare: facebook, instagram, YouTube.