10 motive pentru a cumpara aceasta casa de nota 10 din Padurea Dumbrava

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
03.07.2019
10 motive pentru a cumpara aceasta casa de nota 10 din Padurea Dumbrava

Cred că fiecare dintre noi avem pe lista de dorințe pentru această viață o casă cu grădină mare frumos amenajată, compartimentată frumos, în care să ne bucurăm de momente deosebite alături de familia noastră!


Iar dacă s-ar putea să fie amplasată într-o zonă premium, la câteva minute de mers pe jos de cel mai mare parc natural din Sibiu, ar fi perfect, nu-i așa?

Ei bine, în articolul de astăzi îți prezentăm o casă de vânzare în Sibiu care merită văzută și apreciată. Proprietatea este ideala pentru acei o

De ce? Am pus pe foaie principalele 10 motive!

1. Locatie. Locatie. Locatie. Desigur că sunt foarte multe case frumoase de vânzare în Sibiu, amenajate cochet, cu grădinămare, etc. Însă locația premium în care este amplasată această proprietate este un mare avantaj pentru potentialii cumparatori.

2. Suprafață utilă mare și compartimentare eficientă a spațiului. Casa de vanzare are 330 mp utili, dispuși la parter, etaj și mansardă. Camere sunt aerisite și luminoase. Livingul foarte spatios este cadrul perfect pentru a petrece timp de calitate cu familia sau musafirii. Locuinta are 3 bai, 2 spatii de depozitare, 2 balcoane, terasa si pod.

3. Curte mare, frumos amenajată. Proprietatea dispune de 595 mp de teren frumos amenajat cu pavaje, gazon și thuia.

4. Acces auto și carport în curte. Locatarii vor beneficia de acces auto în curte, unde este amenajat un carport unde pot fi parcate cu ușurință 6 mașini.

5. 2 balcoane și terasă mare. Casa de vanzare beneficiaza de 2 balcoane si de o terasa mare, unde locatarii se vor bucura din plin de liniste si intimitate.

6. Spațiile de depozitare asigură o organizare eficienta a lucrurilor personale, fara a aglomera incaperile.

7. Predare la cheie, mobilată și utilată modern. Locuinta se preda asa cum o vedeti in imagini, mobilata si utilata modern. Cumparatorii vor trebui să isi aduca doar lucrurile personale.

8. Calitatea este cuvantul care defineste aceasta casa de vanzare, iar acest lucru se vede din prima clipa in care pasim in curte. Actualul proprietar a investit in finisaje de calitate, mobilierul ales este de asemenea de calitate superioara. Fatada casei arată impecabil, iar stilul arhitectural este deosebit. Izolatiile termice si fonice asigura un confort indiscutabil.

9. Liniște și aer curat. Așa cum am spus la primul punct, locatia acestei case de vanzare este principalul ei atu. Ce n-am mentionat insa este faptul ca zona este una de case, foarte linistita.

Desi este acces facil la Calea Dumbravii, casa este pozitionata intr-o zona cu multa verdeata, cu aer curat si cu liniste. Zona este de asemenea asfaltata si frumos iluminata si am auzit si ca vecinii is oameni faini.

10. Aproape de Zoo, de Muzeul Satului, Cisnadioara, cu acces facil la Paltinis. Locatarii vor avea acces la numeroase atractii din Sibiu. Muzeul Satului este la doar cateva minute de mers pe jos, Gradina Zoologica la fel. In zona sunt numeroase hoteluri si restaurante.

Pentru a vizualiza mai multe imagini cu aceasta casa de vanzare click aici.
De asemenea, colegul nostru Cristian Filip va sta la dispozitie oricand - 0770532808
Foto credit: New Concept Living