3 zone din Sibiu care au cunoscut o dezvoltare incredibila in ultimii doi ani

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
02.09.2019
3 zone din Sibiu care au cunoscut o dezvoltare incredibila in ultimii doi ani


Cu siguranță oricare cetățean care ajunge în Sibiu după o perioadă mai lungă de timp observă o constantă dezvoltare a orașului, dar și amploarea proiectelor rezidențiale și industriale demarate aici. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Pe plan general Sibiul este în continuă creștere, dar haideți să vedem care sunt top 3 zone de interes atât pentru dezvoltatorii imobiliari, cât și pentru clienții cumpărători.
Piata Cluj

Piața Cluj este amplasată foarte aproape de Malul Cibinului, la doar câteva minute distanță de centrul istoric al orașului. Zona este populată îndeosebi de case, dar în ultimii ani câteva proiecte rezidențiale au fost construite aici, spre încântarea cumpărătorilor.

INSIBIO, proiectul construit de Imperial Group chiar lângă restaurantul Majestic, este unul dintre ele. Cele două blocuri de apartamente s-au vândut rapid, zona fiind excelentă pentru închiriere în regim hotelier. ( Detalii despre acest proiect găsiți aici). Alături de INSIBIO este blocul dezvoltat de Alma Grup, vândut aproape în totalitate înainte de a fi intabulat.

În final, trebuie menționat Cartierul Kogălniceanu, un proiect superb alcătuit din 23 de blocuri calitative, unde apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă!

De ce optează clienții pentru un apartament de vanzare aici?

Apropierea de centrul orașului este cu siguranță principalul atu al acestei zone. În continuare, accesul facil în zona Industrial Vest, dar și la autostradă, centre comerciale din zonă, parcările numeroase și locurile de joacă amenajate cântăresc mult în decizia de cumpărare a clienților.

Lacul Binder


Lacul Binder este singurul lac din Sibiu, amplasat în cartierul Țiglari. Malul lacului, dar și zonele limitrofe sunt astazi într-un proces de plină dezvoltare, desi numeroase preconceptii ale sibienilor au mentinut cartierul intr-o zona "gri" mai multi ani.

Primăria Sibiu a demerat cu un an în urmă amenajările lacului, care va fi cu siguranta o zonă unică de agrement în Sibiu. Administrația locală a inclus în proiect facilități pentru practicarea schiului nautic, pistă de bicicliști și de alergat, plajă artificială, locuri de joacă, zone de promenadă, etc.

În același timp, se lucrează intens la infrastructură și la căile de acces. Lesne de înțeles de ce locuințele construite și intabulate deja s-au vândut rapid, fiind un produs excelent pentru investiție. (Vezi aici ultimele disponibilități din ansamblul Lake Residence, cele 7 vile de apartamente construite chiar pe malul lacului).

În acest moment numeroase proiecte imobiliare sunt în construcție sau în curs de aprobare. Zeci de blocuri și case vor schimba “la față” cartierul Țiglari, iar noi suntem siguri că Lacul Binder va deveni ușor, ușor un al doilea centru al orașului.

Zona Gării

La sfârșitul anului 2017 se anunța construirea unui nou centru comercial în Sibiu, amplasat foarte aproape de gara orașului. Din acel moment, zona este în continuă creștere. Festival Mall va fi finalizat în toamna acestui an și zeci de familii locuiesc deja în cartierul City Residence și în celelalte imobile noi construite după Podul Gării.

Și această parte a orașului este promițătoare în ceea ce privește creșterea. Locatarii au acces facil la centrul orașului, la spitalul Judetean si la clinici private, dar și la numeroase instituții de învățământ.

Pentru mai multe detalii despre ofertele noastre imobiliare, click aici.
Vă așteptăm oricând și pe pagina noastra de facebook, unde promovăm cele mai noi oferte din portofoliu.
Foto credits: Turnul Sfatului, New Concept Living, google.ro