12 motive pentru care acest penthouse de vanzare este o achizitie buna

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
02.10.2020
12 motive pentru care acest penthouse de vanzare este o achizitie buna

Penthouse din imaginile de mai jos este de vânzare. Apartamentul este situat în zona Calea Poplăcii, la etajul 1 într-o frumoasă vilă cu 1 etaj. Acesta are 130 mp utili dispuşi pe două nivele, este compartimentat practic şi se predă la cheie, aşa cum îl vedeţi în imagini.

De ce să cumperi acest apartament de vânzare în Sibiu?
Vezi mai jos 12 dintre cele mai importante motive!

1. Este amplasat într-o zona liniştită din Sibiu. Vila în care este situat apartamentul este în zona Calea Poplăcii, pe o stradă liniştită, cu acces facil. Locatarii ajung cu uşurinţă şi în zona centrală a oraşului, dar şi la Pădurea Dumbrava sau la parcul Subarini.

2. Suprafaţa utilă generoasă mai mare decât la casă. Acest apartament de vanzare in Sibiu are 130 mp utili dispusi pe doua nivele, oferind intimitate si confort locatarilor.


3. Intabulat, cu predare la cheie. Un alt avantaj pentru care acest apartament este o achiziţie bună este faptul că este intabulat şi se predă imediat, la cheie. Cumpărătorul mai trebuie doar să-şi aducă lucrurile personale.
 
4. Spaţiu de joacă frumos amenajat pentru cei mici. Podul apartamentului a fost frumos amenajat ca şi spaţiu pentru copii, astfel că livingul şi dormitoarele nu vor fi mereu pline de jucarii.

5. Şemineu funcţional.
Livingul apartamentul este un spaţiu primitor, unde elementele de bază sunt canapeaua confortabilă, dar şi şemineul funcţional. Vă puteţi imagina o după amiază de iarnă în faţa acestui şemineu, cu o cafea bună în mână? 


6. Bucătărie complet utilată. Se spune că bucătăria este inima unei locuinţe. Ei bine, bucătăria acestui apartament este frumos mobilată şi complet utilată, numai bună pentru gătit. În plus, între zona de living şi bucătărie a fost amenajată şi o zonă de dinning.

7. Mochetă în toată partea de sus. Toate dormitoarele, holul, dar şi scările au mochetă, care face ca spaţiul să fie călduros şi primitor.

8. Dressinguri / spaţii de depozitare. Locuinţa a fost amenajată practic, astfel că dispune de numeroase spaţii de depozitare, dressing, ideale pentru o cât mai bună organizare a lucrurilor.

 
9. Două grupuri sanitare. Apartamentul dispune de două băi mari, amenajate în culori neutre.

10. Terasă mare, frumos amenajată.
Penthouse are acces la o terasă mare, frumos amenajată, fiind spaţiul ideal pentru relaxare în familie.
 
11. Materiale şi finisaje de calitate. Locatarii au cumpărat şi amenajat acest apartament pentru a fi propriul cămin, astfel că finisajele, mobilierul, decoraţiunile, toate sunt de cea mai bună calitate.


12. Acces la curtea privată a vilei.
În preţul penthouselui este inclus şi un loc de parcare, situat în
curtea imobilului. În curte au acces doar locatarii, pe bază de cartela.

Preţ : 114000 euro. Se accepta orice mod de plata.


Pentru mai multe informaţii despre acest frumos apartament de vânzare în Sibiu va asteptăm cu drag la nr 0744193429 - Timotei Poplăcean.

Dacă această ofertă nu este ceea ce cauţi, click aici pentru a vedea oferta noastră completă de apartamente de vanzare.
Foto credit: New Concept Living