3 apartamente din Sibiu cu pret mai mic de 50.000 euro

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
11.04.2019
3 apartamente din Sibiu cu pret mai mic de 50.000 euro
Ai pornit pe drumul catre cautarea unei noi locuinte? Nu stii care este cea mai buna oferta pentru tine?

In cazul in care bugetul maxim de care dispui este de 50.000 euro, am pregatit pentru tine un material cu 3 apartamente de vanzare din trei zone diferite din Sibiu care se incadreaza in acest pret.


Apartament 2 camere - Ansamblul rezidential EBS REI Sibiu

Pentru ca cererea de apartamente mai mici in Selimbar a fost mare si pentru a indeplini nevoile famililor tinere, a luat nastere ansamblul rezidential EBS REI. In cadrul ansamblului clientii au posibilitatea de a alege doua tipologii de apartamente cu pret pana in 50.000 euro.

Aceste apartamente sunt varianta potrivita pentru cumparatorii care isi doresc o locuinta intr-o zona buna, aproape de zonele comerciale, dar si cu acces facil in Sibiu, sau la centura orasului respectiv autostrada A2.Cartierul rezidential EBS REI se construieste in acest moment pe strada Pictor N. Brana si mai mult de 60% din apartamente au fost deja vandute.
Apartamentele cu doua camere din cadrul ansamblului costa 42500 euro (49.5 mp utili) sau 43000 euro (51 mp utili). Ambele apartamente au balcon.

Vezi mai multe detalii despre aceste apartamente de vanzare aici.

Apartament 2 camere - ansamblul rezidential Activ


1. Pe Calea Cisnadiei, langa Cubul lui Damian, se construieste un ansamblu rezidential nou, cu finisaje de inalta calitate si cu un design atractiv. Apartamentele din ansamblul rezidential Activ sunt potrivite pentru acei cumparatori care cauta o locuinta noua cu o suprafete generoase, la un pret bun.

Spre exemplu, apartamentul din imaginea alaturata are 55 mp utili, dispune de un balcon generos cu acces atat din living cat si din camera si este intabulat, ceea ce inseamna ca se preda imediat.

Pretul acestei locuinte este de 43.000 (TVA de 5% inclus in pret).
Pentru doar 2.000 euro, in plus, poti avea aceeasi tipologie de apartament cu gradina proprie sau poti opta pentru un apartament la etaj intermediar.

Apartament in zona centrala - pretabil investitie

Apartamentele din zona centrala a Sibiului au preturi mai ridicate de obicei, dar in acest moment avem disponibil la vanzare un apartament cu 2 camere, situat pe strada 9 mai, care costa doar 48000 euro.

Apartamentul a fost renovat recent si are 52 mp utili. Pe langa asta, apartamentul dispune de o gradina de aproximativ 25 mp si de 2 spatii de depozitare. Apartamentul este ideal pentru acei clienti care doresc sa faca o investitie, fiind pretabil pentru inchiriere in regim hotelier.

Pentru a vedea oferta noastra completa de apartamente de vanzare cu pret mai mic de 50.000 de euro, click aici.

Foto credit: New Concept Living
Pentru a vedea toata oferta noastra de apartamente de vanzare in Sibiu, click aici.
Pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre imobiliare, urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook.