Pet Friendly. 3 motive ca sa accepti chiriasi cu animale de companie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
18.04.2019
Pet Friendly. 3 motive ca sa accepti chiriasi cu animale de companie
 

Ai cumpărat un apartament pentru investiţie? Ţi-ai propus să îl închiriezi ca să amortizezi în timp această investiţie?
Dacă răspunsul la aceste întrebări este “da”, înseamnă că acest material este pentru tine.

Ca să eviţi situaţia în care apartamentul tău este doar unul dintre sutele de apartamente listate pe piata de imobiliare Sibiu pentru închiriere, este bine să faci in asa fel incat apartamentul sa fie mai special decât celelalte.

De aceea, dacă nu doreşti să stai cu apartamentul gol pentru o perioada mai lunga de timp, o varianta ar fi ca acesta să devină “pet-friendly”, adică să accepţi chiriaşii care vin la pachet cu animale de companie.

Iata in 3 paragrafe 3 motive bune pentru care ideea aceasta este chiar bună!

1. Pet-Friendly creşte viteza de închiriere a apartamentului
.

Ofertele de închiriat prietenoase cu animalele de companie sunt puţine, iar persoanele care caută sunt numeroase. Astfel, un apartament de închiriat pet-friendly va fi de interes pentru mai multe persoane, vor fi mai multe vizionari pentru proprietate, iar sansele sa il inchiriezi rapid sunt mai mari.
Cu alte cuvinte, daca decizi sa accepti chiriasi cu animale de companie, apartamentul se va transforma dintr-un apartament obisnuit, intr-unul foarte cautat de cei care isi cauta un nou camin pentru ei si pentru animalutul lor.

2. Animalele de companie nu provoaca daune mai mari decât cele pe care le provoacă oamenii.
 
"O sa imi fie stricata mobila, se va zgaria parchetul, mi se vor deteriora usile" sunt doar cateva dintre motivele pe care proprietarii le invoca, nedorind sa inchirieze apartamentul unor persoane care au animale de companie. Ei bine, cei care au mai avut chiriasi pana acum stiu foarte bine ce pierderi mari pot exista atunci cand chiriasul este o persoana dificila, nu are grija de proprietate, nu face curat, nu are grija sa nu deterioreze mobilierul, etc.
Aşadar, uneori micile daune care pot fi provocate de animalele de companie nu se compara cu daunele provocate de un chirias iresponsabil. În ultima instanţă, proprietarii percep o garanţie pentru apartamentele închiriate, iar eventualele stricaciuni provocate de animalele de companie pot fi reparate din acest buget.

3. Stabilitatea chiriasului este garantată
.

Chiriasii care vin la pachet cu un animal de companie sunt mai stabili, astfel că nu se vor grăbi să se mute, iar tu nu vei mai fi adesea în cursa de căutat noi chiriaşi. Este dificil sa fii acceptat cu animale de companie, astfel ca daca gaseste varianta potrivita, chiriasul cu siguranta nu va pleca in doua, trei luni. In acest fel, proprietarul are garantia ca apartamentul va fi închiriat pe o perioada indelungata.

Ti-a placut acest articol?
Urmareste-ne pe pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu toate materialele pe care le scriem pentru clientii nostri.
Foto credit: shutterstock.ro