8 motive pentru care merita sa locuiesti in Selimbar

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
09.04.2019
8 motive pentru care merita sa locuiesti in Selimbar

Alegerea unei locuinte este un pas important pentru orice familie, iar o caracteristica importanta de luat in calcul este zona in care urmeaza sa va mutati. 

Astăzi vă prezentăm 8 motive pentru care merita sa locuiesti in Selimbar, comuna care s-a transformat usor, usor in una dintre cele mai cautate zona rezidentiale din Sibiu. Mai mult, Selimbarul este a doua cea mai bogata comuna din tara, dupa Ilfov.

1. Cel mai mare centru comercial din oras – Shopping City Sibiu, cel mai mare centru comercial din Sibiu, este la cateva minute de mers pe jos. Mall-ul din Selimbar pune la dispozitie supermarketuri, numeroase magazine de imbracaminte si incaltaminte, iar de curand s-a deschis si o noua aripa cu restaurante.

2. Cartiere noi, cu multi tineri – Selimbarul s-a impus categoric in ultimii ani pe piata de imobiliare. Aici s-au construit foarte multe locuinte de vanzare, preponderent populate de familii tinere, dornice de socializare, dar si de mobilizare in ceea ce priveste bunastarea cartierului.

3. Strazile din Selimbar sunt asfaltate/pavate in proportie de 80% - Numeroasele ansambluri rezidentiale construite in Selimbar au ridicat la fileu nevoia de noi cai de acces. In acest moment, strazile din Selimbar sunt asfaltate/pavate si illuminate in proportie de 80%. Autoritatile locale au mentionat ca mare parte din bugetul pe anul 2019 va fi alocat dezvoltarii infrastructurii.

4. Acces facil Sibiu. – Locatarii din Selimbar au acces facil in Sibiu. Principala cale de acces este strada Mihai Viteazu, dar acestia pot ajunge foarte usor si pe strada Octavian Goga sau pe rampa Stefan cel Mare ( aceasta din urma fiind cu acces facil la centura orasului, dar si la autostrada)

5. Şcoală şi grădiniţă – În Selimbar exista scoala ,,Mihai Viteazu” (clasele I-VIII) cu predare in limba romana (dar se studiaza limba engleza si limba germana), dar si o gradinita cu program prelungit (cu predare in limba romana si limba germana).

6. Magazine/farmacii – Pentru a evita aglomeratia din oras sau coziile interminabile care se formeaza in zona mall-ului, in Selimbar exita mini-marketuri, magazine de uz casnic si farmacii.

7. Dispensar, restaurante, zone de agrement – In Selimbar exista numeroase restaurante (El Gringo, pizzeria Biancaneve, etc) un dispensar si o farmacie veterinara situate pe strada principala, dar si zone de agrement (terenuri de tenis, volei si baschet).

8. Transport in comun – Pentru cei care nu detin o masina deplasarea pana in Sibiu poate constituii o problema, dar in Selimbar, exista statii de autobuz care fac legatura dintre acesta si punctele de interes din Sibiu.

Pentru a vedea oferta noastra completa de apartamente de vanzare in Selimbar, click AICI. 
Pentru a vedea oferta noastra completa de case de vanzare in Selimbar, click AICI.

Sursa Photo: Pagina de facebook a Primariei Selimbar.